Eilisestä ja huomisesta

Kesä meni ja koitti syksy keltainen –  ja ohhoh, millainen syksystä onkaan tulossa Polhon parissa viihtyville!

Mutta ennen kuin lähdetään liikaa intoilemaan alkaneesta syksystä, lienee hyvä pistää kevät pakettiin – ei jää sitten mitään hampaankoloon ja voimme (kuten syksyllä joidenkin viisaiden mukaan on tapana) lähteä ahertamaan arjessa ja juhlassa puhtaalta pöydältä.  Polhon alustavan tapahtumakalenterin (joka löytyy osoitteesta (http://blogit.helsinki.fi/polho/post-491.htm) mukaan Polho oli osallisena 78 tapahtumassa kevätlukukauden 2010 mittaan. En tiedä teistä, mutta minun mielestäni se kuulostaa aika paljolta. Näistä tapahtumista 57 Polho oli järjestävänä tahona joko yksin tai yhteistyössä muiden (pääosin Tason) kanssa. Loppuosa kalenterin täytteestä on kertynyt mm. edustamisesta ja erilaisista kokouksista. Tapahtumia on siis ehditty järjestämään, ja ennen kaikkea niihin on riittänyt kävijöitä vallan mukavasti :). Tavoitteena on ollut, että tapahtumien luonne ja laatu tavoittaisivat mahdollisimman kattavasti yhdistyksen jäsenistön. Tämä tehtävä on kuitenkin sangen haastava, ja sen toteuttamiseksi tarvitaan teidän apuanne – kerro siis meille (vaikka blogi-kommentissa, sähköpostitse tai kasvotusten), jos toivoit/toivot jotain toistaiseksi toteuttamatta jäänyttä tapahtumaa osaksi Polhon toimintaa – näin teet meistä jatkossa viisaampia :).

Mutta se keväästä – seuraavaksi on luvassa pieni kurkkaus alkaneeseen syksyyn. Syksyn ehdottomasti suurin tapahtuma on Polhon 45-vuotisvuosijuhlat, jotka järjestetään 16.10. 2010. Vuosijuhlia järjestetään vain joka viides vuosi, ja 45-vuotisjuhlia Polho saa kunnian viettää vain kerran – suosittelen siis lämpimästi osallistumista tapahtumaan! Vuosijuhlissa on ollut paljon järjestämistä, ja toki sitä työtä on vielä paljon jäljelläkin. Monet juhliin liittyvät faktat ovat vielä toistaiseksi ainakin salaisia, mutta sen verran voin kertoa, että huhhuh – 16.10. ette tiedä, mikä teihin iski!

Vuosijuhlien lisäksi syksyyn mahtuu mm. excu katsomaan Idioottia, T&K -iltoja, työelämäexcuja, amigo-sitsit, sählyä, Torspoa, reissu Pilvi Torstin jalanjäljillä, kulttuuri-iltamat, edunvalvontaa ja sokerina pohjalla tietenkin itsarisillis. Kalenteri ei kuitenkaan ole vielä aivan täynnä tapahtumista – sana on vapaa ja ideoita otetaan mielellään vastaan!

Terveisin, Elina,

puhis

One Reply to “Eilisestä ja huomisesta”

  1. En tiedä johtuuko se vain minusta, mutta mielestäni tämä blogi vähän toistaa itseään.

Leave a Reply