Earth Hour 27.3

Polho kannustaa mukaan viettämään Earth Houria huomenna 27.3 kello 20.30-21.30!

Earth Hour on maailmanlaajuinen ympäristötapahtuma, jossa jokainen voi puolustaa luontoa ja ilmastoa. Sammutetaan siis valot tunniksi luonnon ja ilmaston puolesta!

Ihmiskunnalla on ratkaistavanaan kaksi itse aiheutettua suurta ympäristö­ongelmaa, ilmastonmuutos ja luonnon köyhtyminen. Ihmisten aikaansaama ilmastonmuutos on niin voimakas, että luonnolla on vaikeuksia sopeutua muutoksiin. Äärimmäiset sääilmiöt, napa-alueiden sulaminen ja ilmastonmuutoksen aiheuttama kuumuus ja kuivuus hankaloittavat jo nyt sekä ihmisten että eliöiden elämää. Suomessa ilmastonmuutos on jo lisännyt haitallisia vieraslajeja, hankaloittanut esimerkiksi naalin, saimaannorpan ja lohikalojen elämää sekä vaikuttanut Itämeren rehevöitymiseen. (Lähde WWF.fi)

Osallistumme Polhon hallituksen kanssa mukaan Earth Houriin näyttääksemme tukemme tarkoitusta kohtaan.

Ympäristöystävällisyys on yksi Polhon tärkeimmistä arvoista ja haluamme, että se näkyy kaikessa mitä teemme. Pyrimme aina ympäristöystävälliseen toimintaan esimerkiksi tapahtumien ja ympäristötietoisuuden levittämisen suhteen. Haluamme myös aktiivisesti kehittää toimintaamme entistäkin ympäristöystävällisemmäksi, sillä ilmastotekojen aika on NYT.