Kuukausikatsaus 3/2021

Polho ry – Kuukausikatsaus 3/2021

Maaliskuussa Polho oli aktiivinen useamman tapahtuman järjestämisessä! Etäaika rajoittaa edelleen mahdollisuuksiamme, mutta olemme siitä huolimatta onnistuneet rakentamaan yhteisöllisyyttä ja kannustamaan jäsenistöämme mukaan monenlaisiin aktiviteetteihin.

 

Pääsimme liikkumaan VOO:ta vastaan kamppaillen Minuuttiskaban merkeissä, järjestimme Tiedettä & Kaljaa-tapahtuman teemalla EU:n globaali rooli, Tason kanssa pääsimme luomaan YKA:n työhakemuspajaa sekä olimme mukana järjestämässä HOL:in kevätseminaaria. Kaikki tapahtumat keräsivät paljon osallistujia ja etenkin Minuuttiskaba VOO:ta vastaan nostatti yhteisöllisyyttä pandemian aikana. Vaikka jäimme kisassa minuuttien määrässä häviölle, oli joukoissamme valtavan reippaita henkilökohtaisten minuuttien kerääjiä, minuuttimestareita! Polho keräsi lopulta 31 osallistujan voimin 33589 minuuttia, ja koko kisan minuuttimestarin tittelin vei hallituksen Hanna-Liisa 4106 minuutin kärkituloksellaan. Suuret onnittelut VOO:lle voitosta, Polhon budjettihallitus palkitsee teidät budjettiskumpilla kun pääsemme taas sitsaamaan!

 

Maaliskuussa kokousti myös vuosijuhlatoimikunta ja juhlia suunnitellaan pandemiansekaisin tuntein odotellen mutta varmasti. Järjestelyt ovat hyvällä mallilla viime vuoden jäljiltä ja varmuutta juhlan toteutumisesta pandemiasta riippuen seurataan hallituksen toimesta. Hallitus on myös virkistäytynyt tutusti zoomissa, skribbliota ja kahoottia pelaillen. Ehkä pääsemme vielä tapaamaan kasvotusten ensimmäistä kertaa…

 

Toivon teille hyvinvointia ja jaksamista, nauttikaa lämpenevistä päivistä ja aurinkoisista illoista!

 

Nelli Nokelainen

Polho ry:n ISHA-, kansainvälisyys- ja vuosijuhlavastaava