Kuukausikatsaus 4/2021

Polho ry – Kuukausikatsaus 4/2021

Huhtikuu vilisti ohi nopeasti ja Polhon toiminnassa katseet alkoivat suuntautua kohti vappua ja lämpeneviä ilmoja hallituksen työskennellessä silti yhä ahkerasti. Tapahtumiakin järjestettiin, kuten tavallista, ja lisäksi Polhon hallitus kokousteli jo totuttuun tapaan etänä. Tapahtumien suunnittelussa alettiin kuitenkin jo pikkuhiljaa hidastamaan vauhtia kesää kohti. Työelämätapahtumat ovat rullanneet hyvällä vauhdilla koko kevään, ja vielä toukokuun alussa on luvassa yksi työelämätapahtuma ennen siirtymistä kesälaitumille. Työelämävastaavana olenkin erityisesti päässyt järjestämään mielenkiintoisia tapahtumia jäsenistöllemme sekä muille Polhonmielisille! Olen myös päässyt tekemään tiivistä yhteistyötä erityisesti Tason työelämävastaavien kanssa suunnitellessamme yhteisiä työelämätapahtumia yhisläisten iloksi.

Huhtikuussa Polho järjesti työelämätapahtumana etäekskursion Euroopan parlamentin Suomen toimistoon. Tapahtumaa oli todella mielekästä järjestää, varsinkin kun vierailukohteen työntekijät osallistuivat äärimmäisen innokkaasti ja aktiivisesti tapahtumaan, ja ottivat Polhon kaikki toiveet ihanasti huomioon. Itse tapahtuma oli mielenkiintoinen paketti ajankohtaisista Eurooppaan liittyvistä asioista sekä Euroopan parlamentin mahdollistamista urapoluista. Lisäksi Polho oli mukana järjestämässä vappuviikolla ollutta Speksin Nostalgiaa -tapahtumaa yhdessä Kumouksen ja Tason kanssa.

Huhtikuun viimeisellä viikolla olikin aika juhlistaa vappua, vaikkakin jälleen kerran varsin erilaisissa tunnelmissa, kuin normaalisti olisi tapana. Siitä huolimatta Polhon hallitus pyrki kuitenkin pitämään vappufiilistä yllä tavoilla, jotka tähän etäaikaan sopivat. Vappuviikolla Polhon Instagram -tilillä oli vappuaiheinen teemapäivä, jossa fiilisteltiin vappua. Hallituslaiset myös osallistuivat vappuhaasteeseen laittamalla haalarit ikkunoihin roikkumaan ja jakamalla niistä kuvat Instagramissa. Varsin erilainen vappu siis jälleen kerran. Polhon hallituksen harras toive ensi vapuksi olisikin, että ensi vuoden hallitus pääsisi järjestämään normaalia vappua ihanille polholaisille ja nauttimaan vapputunnelmasta polholaisessa hengessä!

Voikin sanoa, että Polholla on jälleen kerran varsin mukava ja onnistunut kuukausi takanaan. Lisäksi mainittakoon, että huhtikuussa hallituksessa valmisteltiin myös kannanottoa, joka julkaistaan piakkoin. Pysykää siis kuulolla!

Ihanaa kevättä ja aurinkoista kesänodotusta kaikille!

Hanna-Liisa Laasonen

Työelämä- ja alumnivastaava