Kuukausikatsaus 8/2021

Hämeenlinnasta pyöräretkeltä, Aulangon näköalapaikka

Polho ry – Kuukausikatsaus 8/2021 – Uusi lukuvuosi, uudet kujeet

Uusi lukuvuosi alkaa aivan näillä näppäimillä ja hallitus aktivoitui kesätauoltaan, valmistautuen syksyyn. Virkistäydyimme Esplanadin puistossa jo heinäkuussa eräänä kauniina kesäiltana ja nyt hallituksella on virtaa ja intoa kiireiseltä vaikuttavaan syksyyn vuosijuhlineen päivineen. Ehdittiin elokuussa vielä lomaillakin, toki suurin osa hallituslaisista oli reippaina opiskelijoina löytänyt kesätyötäkin.

Elokuussa kokoustettiin myös vuosijuhlatoimikunnan kanssa ja Bottallakin käytiin katsomassa miltä juhlatila näyttää. Vuosijuhlat päätettiin pitää, mikäli koronatilanne vain sallii. Päätös tuntui suurelta, mutta positiivinen lopputulema oli jopa helpottava. Kovasti odotettujen vuosijuhlien peruminen olisi lähettänyt meidät syksyn rientoihin väärällä jalalla. Näin kuun päätteeksi näyttää siltä, että päätös oli oikea. Tartuntaluvut ovat maltillisempia kuin aiemmin ja yhteiskunnan avautumistakin lupaillaan. Pidetään sormet ristissä ja koputetaan puuta.

Myös POP-päivät ovat tekeillä ja VOOn ja Vallan kanssa on pidetty yhteyttä läpi kesän. Elokuu huipentui Yhmun fuksit <3 vanhat -tapahtumaan, jossa pääsimme esittäytymään yhteiskunnallisen muutoksen uusille naamoille. Esittäytyessä nauratti niin esittäytyjiä kuin kuuntelijoitakin, ja ulkona järjestetty tapahtuma tuntui paluulta arkeen. Ystävien näkeminen teki hyvää. Kuppalan pihaa jäimme vielä kaipaamaan. Jouduimme tyytymään Katajanokan puistoon, sillä pyhättömme piha on vielä remontin nielaisema.

Ensi kuussa meillä riittää kiirettä erinäisissä fuksiriennoissa. Polhon hallituslaiset myös tuutoroivat ahkerasti. Tulkaa vanhatkin moikkaamaan meitä tapahtumiin. Hyvää alkavaa lukuvuotta jokaiselle polholaiselle ja polhonmieliselle!

Helena Kilpeläinen

Puheenjohtaja