Polhon syysretki

*In English below*

Syksy on tullut ja on aika mennä nauttimaan siitä hyvässä seurassa Seurasaareen! Polho ry toivottaa tervetulleeksi kaikki uudet ja vanhat yhmut nauttimaan raikkaasta syyssäästä, hyvästä seurasta ja kulinaristisista herkuista Seurasaaressa maanantaina 27.9. klo 16.00 eteenpäin! Tapahtumassa on luvassa hengailua, grillailua sekä Kekkosmonumenttien ihastelua <3

Polho ry tarjoaa käsidesit sekä rajallisen määrän vegaanisia herkkuja vihiksistä kasvisnakkeihin lisukkeineen (sis. gluteenia)! Saat tuoda tapahtumaan myös omia eväitäsi!

Tapaamme Seurasaaren sillan edessä noin klo 16, josta suuntaamme juhlakentän yhteiselle grillipaikalle. Jos et pääse vielä tällöin paikalle, voit tulla perässä myöhemmin. Tapahtumaan kuuluu myös käynti Polholle tärkeän monumentin luona. Vierailemme luontoportailla, jossa presidentti hyppi päivittäisillä kävelylenkeillään. Seurasaari on esteetön, mutta luontoreitit saattavat olla vaativia. Lisätietoa esteellisyydestä saat Oskari Maliselta (oskari.a.malinen@helsinki.fi).

Ethän tule paikalle kipeänä tai flunssaisena!

Tapahtumassa noudatamme myös Kannunvalajien turvallisemman tilan periaatteita.

https://docs.google.com/document/d/1RD5M5zjcefLyvB0C3BxxyQSbcSUpdkGVYQaci1ajnTs/edit?fbclid=IwAR0Yc8DhhKwd__CruXbw31rLDyC9rpoUoWJIuTS_CmvVMCVuSoEEUQh_6Qo

Mikäli koet tai havaitset asiatonta käytöstä, ilmoita tapahtuman turvahenkilölle. Voit myös olla yhteydessä Polho ry:n yhdenvertaisuusvastaavaan Oskari Maliseen ongelmatilannelomakkeella tai laittamalla sähköpostia oskari.a.malinen@helsinki.fi

https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/95003/lomake.html

MITÄ? Polho ryn syysretki Seurasaareen!

MISSÄ? Seurasaari

MILLOIN? Maanantaina 27.9. klo 16

KENELLE? Kaikille yhmulaisille ja luonnon ääressä viihtyville

MIKSI? Koska syksy on tullut ja on aika nauttia siitä täysin voimin <3

2 / 2

Autumn is here and it’s time to enjoy it with good company in Seurasaari! Polho ry welcomes all new and old Yhmu-students to chill and grill at Seurasaari on the 27th of September at 4pm! We offer you some vegan treats but you’re free to bring your own food too.

We’ll meet in front of the Seurasaari bridge at 4pm from where we’re heading to the barbeque shed. If you’re late, you can join us later!

Please do not attend the event if you feel sick.

We follow the Safer Space Guidelines by Kannunvalajat in the event. Get to know them here:

https://docs.google.com/document/d/1RD5M5zjcefLyvB0C3BxxyQSbcSUpdkGVYQaci1ajnTs/edit?fbclid=IwAR1zkKqUP2e-FyJcuqGbnZ-fkU0R7rUB4k5v26ImMDJIIaSG-7m-pHjPr28

If you see or experience unpleasant behaviour please inform the safety persons at the event. You can also report this to the Equality Representatives of Polho by filling out our Problem Situation form

https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/95003/lomake.html

WHAT? A trip to Seurasaari with Polho ry

WHERE?  Seurasaari

WHEN? On monday the 27th of September at 4pm

FOR WHO? For every yhmu-student, old and new <3

WHY? Because autumn is officially here!