Vaalikokous 12.11. klo 18

*Polho ry will elect a new board for next year. The event will be held only in Finnish.*

Millaista haluaisit Polho ry:n toiminnan olevan vuonna 2019? Ketkä ovat Polhon uudessa hallituksessa? Minkälainen on Poleemin ensi vuoden päätoimitus?

Vuosi on kääntymässä kohti loppua, ja onkin tullut aika valita Polho ry:lle uudet toimijat vuodelle 2019. Vaalikokouksessa valitaan vuoden 2019 Polho ry:n hallitus sekä Poleemin päätoimittaja/päätoimittajat. Kokous järjestetään 12.11.2018 klo 18 alkaen kokoushuone Beauvoirissa 3. kerroksessa Uudella ylioppilastalolla.

Vaalikokous on sinulle, halusit sitten asettua ehdolle hallitukseen tai Poleemin päätoimittajaksi, kysymään ehdokkailta kiperiä kysymyksiä, antamaan äänesi tai vain tulla aistimaan vaalitunnelmaa. Tule paikalle, olit sitten tämän vuoden fuksi tai vanhempi opiskelija! Mikäli et pääse paikalle vaalikokoukseen, mutta olet kiinnostunut hakemaan johonkin tehtävään tulevalle vuodelle, olethan sähköpostitse yhteydessä vuoden 2018 puheenjohtajaan Roosa Mantilaan (roosa.mantila@helsinki.fi). 

Huomioithan, että asettuaksesi ehdolle tai äänestääksesi, on sinun oltava Polho ry:n jäsen. Jäseneksi pääset liittymään tästä: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/55278/lomake.html

Mietityttääkö, millaista Polho ry:ssä on toimia tai kiinnostaako jokin tietty pesti? Polhon tämän vuoden toimijat ja heidän yhteystietonsa löytyvät Polho ry:n sivuilta www.polho.fi, ja he vastaavat mielellään kysymyksiin.

Virallinen kokouskutsu ja kokouksen esityslista on lähetetty yhmu-sähköpostilistalle.

Linkki Facebook-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/1048803631965506/

Tapahtumassa noudatetaan Kannunvalajien turvallisemman tilan periaatteita: https://docs.google.com/document/d/1RD5M5zjcefLyvB0C3BxxyQSbcSUpdkGVYQaci1ajnTs/edit.

Uusi ylioppilastalo on tilana valitettavasti esteellinen. Ongelmatilanteissa ja yhdenvertaisuuteen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Polho ry:n yhdenvertaisuusvastaavaan Valpuri Alaseen (valpuri.alanen@helsinki.fi, 050 5216641).

Parhain terveisin
Polho ry:n hallitus 2018