Hallitus 2023

Poliittisen historian opiskelijat ry:n hallitus valitaan vuodeksi kerrallaan toteuttamaan polholaisten sisäistä ja ulkoista yhteistoimintaa. Hallituksen toiminnan puitteet määrittävät yhdistyksen säännöt. Toimeenpanevana elimenä hallitus järjestää tapahtumia sangen laajalla kirjolla. Suurin osa tapahtumistamme järjestetään ja vietetään yhdessa rakkaiden laitoskollegojemme, eli talous- ja sosiaalihistorian ainejärjestön Taso ry:n kanssa. Virkistystoiminnan ohella hallituksen tärkeimpiä tehtäviä on kehittää opintoja yhteistyössä laitoksen kanssa ja pitää yllä suhteita muihin valtiotieteiden ja historia-aineiden opiskelijoihin.  Kansainvälistä toimintaa harjoitetaan yhteystyössä muiden Helsingin historia-opiskelijoiden kanssa ensisijaisesti ISHA-Helsinki ry:n puitteissa. Polhon hallitus ei ole salaseura, vaan meille saa esittää ideoita ja toiveita. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä.

Toimintasuunnitelma 2023

Talousarvio 2023

Ympäristösuunnitelma 2023

Hallituksen palautelomake

Ongelmatilannelomake


VUODEN 2023 HALLITUS

 

Sonetta Humala – Puheenjohtaja

Heips! Oon Sonetta, tämän vuoden puheenjohtaja, ja tehtäväni on parhaani mukaan luotsata meidän upeaa hallitusta uuteen kauteen! Saan juhlistaa toista vuotta yhmulaisena ja erityisesti Polhon hallituslaisena, jotka molemmat luovat ihanat, ja kiireiset, raamit arjelleni. Opiskelen pääaineenani globaalia kehitystutkimusta, joten Polho todellakin toivottaa kaikki tervetulleiksi yli pääainerajojen! Tänä keväänä on in (ainakin omassa elämässäni) sanaristikot, tulppaanit, pilkahteleva aurinko, lukeminen sekä läsnäolo. Ennustan tälle vuodelle perinteikkäitä ja uusia tapahtumia vahvassa yhteishengessä sekä muuten vain erityisen makeeta vuotta!

Henkilö, jota ihailen on pikkusiskoni. Ajatellen nykyhetken lisäksi jo elettyä elämää, hän on aina inspiroiva omalla valoisuudellaan🌷

Muistakaa, että aina saa tulla nykäisemään hihasta ja juttelemaan – tapahtumissa, Tiedekulmalla tai vaikka kesken lounastuksen!


Lilli Rajasaari – Varapuheenjohtaja

Ciao! Mä oon Lilli, ja puuhastelen tämän vuoden Polhon varapuheenjohtajuuden parissa. Olen Polho-polulla jo toista vuotta, niin opintojeni kuin hallitustoiminnankin suhteen. Tuleva hallituskausi tuntuu innostavalta ja inspiroivalta, ja odotan innolla kaikkea mitä saamme uuden hallituksen kanssa aikaan!💌

Just nyt ihailen Patti Smithia, joka on sekä upea muusikko että kirjailija. Patti myös näyttää aina täydellisen coolilta, mitä ihailen suunnattomasti.🪩

 

Elina Huttunen –  1. opintovastaava

Hei kaikki polholaiset ja polhonmieliset!
Olen Elina, 4.vuoden yhmu ja poliittisen historian maisteriopiskelija.
Toimin Polho ry:n 1. opintovastaavana eli pyrin toimimaan tukena ja viestinvälittäjänä opintoja koskevissa asioissa.
Jos sinulla ilmenee kysymyksiä, huolia ja ehdotuksia opintoihin liittyen, niin ota yhteyttä tai pysäytä minut keskustakampusalueella.
Minut löytää usein harhailemassa omissa ajatuksissani Kaisasta tai Alexandriasta.

Ihailtujen henkilöiden määrä on lukuisa, mutta viimeisin ihastukseni on Edgar Morin.

Paljon tsemppiä tuleviin kevään opintoihin ja nähdään! ✨

 

 

Oiva Jänicke  – Taloudenhoitaja

Moikka! Olen Oiva, tämän vuoden Polhon rahakirstun valtias. Olen toisen vuoden yhmulainen ja hallitustoimija (tosin vasta ekaa vuotta Polhon riveissä). Pääaineeni on taso, joten olen vähän niinkuin yhis-yhteistyön inkarnaatio! Mikäli sinulla on siis mitään kysyttävää taloudesta, sosiaalisuudesta tai Polhon valtavista varannoista, voit kääntyä minun puoleeni.

Tapanani ei ole ihailla ihmisiä, mutta kunnioitan Steven Wilsonia, joka on loistava muusikko ja tuottaja. Hänkin olisi varmasti mainio taloudenhoitaja Polholle.

 

Ronja Kallio – Sihteeri & 1. Viestintävastaava

Heippa! Olen Ronja, ensimmäisen vuoden yhmu ja järjestötoimija. Toimin tänä vuonna Polhon sihteerinä ja 1. viestintävastaavana, eli hommani on käytännössä pitää teidät ajan tasalla Polhon pöhinöistä. Jos tulee mitään kysyttävää, niin Polhon DM on aina auki!

En ehkä suoranaisesti ihaile ketään, mutta kaikkien tuntema Aku Ankka ansaitsee shoutoutin – kaikista vastoinkäymisistä huolimatta hän porskuttaa elämässään eteenpäin, on moniosaaja, toimii kasvattajana ja saa aina eniten protestiääniä Suomen vaaleissa.

Pidetään hauska vuosi! ✨

 

Elsa Mikkola – Poleemi- ja 2. opintovastaava

Tervehdys! Olen Elsa ja toimitan Polhossa tänä vuonna 2. opintovastaavan sekä Poleemivastaavan virkoja. Opinto- ja järjestölehtiasioiden tiimoilta sopiikin sitten ottaa meikäläiseen yhteyttä. Ja toki muutenkin voi.

Olen fuksi, mutta sitäkin innokkaampi järjestöhommissa siellä sun täällä – ja kalenteri näyttää sen mukaiselta. Noin muuten harrastan höpöttämistä, uutisia, villasukkia ja leuanvetoja. Tästä tulee hyvä vuosi!

Kysyttiin, ketä ihailen: Antti Holmaa. Tarvitseeko tätä edes perustella?

Törmäillään!

 

Jutta Tuhkanen – Yhdenvertaisuus- ja 2. viestintävastaava

Hellurei! Olen Jutta ja fuksina Polhossa yhdenvertaisuus- sekä toisena viestintävastaavana. Pirskeistä minut voi bongata häirintäyhdyshenkilönä, epäilyttävien vitsien kertojana ja energiajuoman kanniskelijana. Vastaan myös häirintäilmoitusten käsittelystä, joita ei toivottavasti pääse ilmaantumaan 🤞 (kopkop). Yritän myös pitää yhdenvertaisuus-näkökulmaa esillä Polhon toimintaa suunnitellessa.

Tove- elokuvan nähtyäni olen alkanut ihannoimaan Tove Janssonia, joka uskalsi elää omannäköistä elämäänsä yhteiskunnan ahtaasta normatiivisuudesta huolimatta ja vieläpä aikana, jossa naisilla ei paljon liikkumatilaa ollut.

Aina voi nykäistä hihasta tai slaidata Polhon deeämmään ! 📩

 

Vilho Wahlsten – Alumni- ja virkistysvastaava sekä 2. työelämävastaava

Moikku!
Oon Vilho, Polhon alumni-, virkistys- ja 2. Työelämävastaava. Olen ensimmäistä vuotta sekä yhmussa että järjestötoiminnassa, joten vuoden alku saattaa sisältää paljon uutta ja erilaista säätöä. Jos kuitenkin keksit jotain kysyttävää vastuualueistani, olen valmis auttamaan!

Ihailen kaikkien polholaisten lisäksi Diego Maradonaa, jonka kaaottinen energia ja asenne elämään insprioivat minua!

 

Serafiina Yli-ojanperä – Kansainvälisyys- ja kulttuurivastaavana sekä 3. viestintävastaavana

Mooi!

Oon Serafiina ja toimin Polhon kansainvälisyys- ja kulttuurivastaavana sekä 3. viestintävastaavana. Tää on mun eka vuosi niin järjestötoiminnassa kuin opinnoissa. Oon superinnoissani kaikesta mitä kevät tuo tullessaan, joka päivä on vähän enemmän energiaa kun aurinko paistaa vähän useemmin☀️ Jos tulee jotain kysyttävää niin tuu kysymään 🙂

Mun tuorein ihailunkohde on mun mumma, sillä mulle vasta hiljattain selvis kuinka paljon se on girlbossannu läpi sen elämän 👑

Moikataan kun tavataan !

Liina Nieminen – Ympäristö- ja 1. työelämävastaava

Moi kaikki!
Mä oon Liina ja toimin Polhon ympäristö- ja 1. työelämävastaavana. Olen ensimmäistä vuotta yhmussa sekä järjestötoiminnassa ja odotan innolla mitä vuosi tuo tullessaan! Jos tulee jotain kysyttävää muhun voi ottaa rohkeasti yhteyttä!

Henkilö, jota ihailen suuresti on lempikirjailijani Jane Austen!

Tomas Roisin – Suhde- ja urheiluvastaava

Hei vaan kaikille!
Olen Tomas ja toimin
tämän vuoden suhde-sekä urheiluvastaavana. Tehtäväni on siis järjestää Polhon mahtavia urheilutapahtumia (kuten minuuttiskaba) sekä muita legendaarisia tapahtumia muiden ainejärjestöjen kanssa. Tämä on ensimmäinen vuoteni yhmussa ja järjestöhommissa.
Jos joku Polhon urheilu tai suhde asia jää pohdituttaa, niin tule vain rohkeasti kysymään.

Minulla ei sinäänsä ole ketään ihailun kohdetta, mutta arvostan suuresti Nuuskamuikkusta. Hänen rauhallisuutensa on ihailtavaa

 


Lähettämällä viestin hallituksen sähköpostilistalle tavoitat näppärästi koko hallituksen. Osoite on polho-hallitus@helsinki.fi