Yleislääketieteen kouluttajien ja ohjaajien virtuaalitapaamiset alkavat syyslukukaudella 2021

Tapaamisissa etsimme yhdessä vastauksia ajankohtaisiin, mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja jaamme kokemuksia oppien toisiltamme.

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Tapaamisten kesto on 45 min ja ne järjestetään Teamsissa.

Syksyn aiheina uudistettu YEK-vaiheen lokikirja, potilastapauskeskustelu -työväline, yhteistyötaidot -mittari (360) ja el-koulutuksen koejakso.

Katso ajankohdat ja lisätietoa täältä. Tavataan syksyllä!

Tervetuloa uudelle sivustolle!

Yleislääketieteen ammatillisen jatkokoulutuksen tiimin uudelle sivustolle on kerätty paljon hyödyllistä tietoa ja linkkejä erityisesti yleislääketieteeseen erikoistuvalle sekä lähiohjaajalle ja erikoislääkärikouluttajalle. Erikoislääkärikoulutuksen opinto-oppaat ja yleiset ohjeet löydät Helsingin yliopiston Opiskelijan ohjeista.

Yleislääketieteen erityiskoulutuksen  (YEK) ohjeet ja lomakkeet puolestaan löydät Opiskelijan ohjeista sekä Yleislääketieteen ja perusterveydenhuollon osaston sivuilta.

Olemme koonneet sivuston “Lomakkeet ja oppaat” -valikkoon tärkeitä eri koulutusvaiheisiin liittyviä linkkejä. Vinkkaathan, jos jotain oleellista puuttuu!

Kehitämme sivustoa koko ajan, joten olethan yhteydessä kaikissa parannusehdotuksissa ja ajatuksissa. Tervetuloa!