Koulutusjaksot HUSissa

Vakanssit Hyksin sairaanhoitoalueella

Voit suorittaa erikoistumiseesi kuuluvia jaksoja HUSissa, Hyksin sairaanhoitoalueella yleislääketieteen erikoistuville lääkäreille tarkoitetuissa vakansseissa. Tuemme näin myös perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon yhteistyötä. Koordinoimme vakansseja yhdessä Helsingin yliopiston yleislääketieteen oppialan kanssa. Voit hakea erikoistumisjaksoja, jos sinulla on pysyvä yleislääketieteen erikoislääkärikoulutuksen opinto-oikeus (ei koejakson opinto-oikeus) ja olet suorittanut erikoistumiseesi kuuluvia terveyskeskuskoulutusjaksoja vähintään 9 kuukautta. Haussa etusijalla ovat Helsingin yliopistossa erikoistuvat lääkärit.

Vuonna 2023 alkavat jaksot tulevat hakuun alkusyksyllä 2022. Päivitämme jaksokuvauksia ja hakuohjeen tälle sivulle toukokuun 2022 aikana.

HAKUOHJE: vuonna 2023 alkavat jaksot (tulossa)

Haettavat jaksot 2023 :
Jaksokuvaus avautuu erikoisalan/klinikan nimeä klikkaamalla. (Päivitämme tietoja sivulle sitä mukaa, kun ne valmistuvat.)

Muut koulutuspaikat HUSissa

Nämä koulutuspaikat eivät ole mukana edellämainitussa yhteisessä haussa. Voit olla suoraan yhteydessä ko. koulutuspaikkaan ja tiedustella vapaita koulutusjaksoja.