Teoriakoulutuksia

Aloitusseminaari

Hienoa, että olet päättänyt hakea erikoistumaan yleislääketieteeseen! Osana valintamenettelyä järjestämme yleislääketieteen aloitusseminaarin Eväitä erikoistumiseen. Tarkemmat tiedot, tulevat ajankohdat ja ilmoittautuminen yleislääketieteen ja perusterveydenhuollon osaston sivuilla.

Teemakoulutukset

Järjestämme erikoistumiskoulutukseesi kuuluvia, Helsingin yliopiston yleislääketieteen ja perusterveydenhuollon osaston hyväksymiä teemakoulutuksia.

Koulutukset on tarkoitettu Helsingin yliopistossa yleislääketieteeseen erikoistuville.

Kaikki teemakoulutukset pyritään järjestämään lähiopetuksina Helsingissä. Teemakoulutuksen hinta on 217 € (sis. 24 % alv). Jos koulutus järjestetään etäopetuksena, sen hinta on 105,40 € (sis. 24 % alv).

Koulutukseen kuuluu usein ennakkotehtävä, joka lähetetään osallistujille noin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta. Seuraathan sähköpostiasi ja varaat aikaa ennakkotehtävälle ennen koulutusta. Työpajatyöskentely perustuu ennakkotehtävään.

PERUUTUSEHDOT: Koulutustapahtumaan ilmoittautuminen on sitovaa. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään 2 viikkoa ennen tilaisuutta. Peruuttamatta jääneistä varauksista veloitetaan täysi maksu.

Tulevat koulutukset:

17.09.2024 Yleislääketieteen erikoislääkärin työnhallinta ja työhyvinvointi

Yleislääketieteen täydennyskoulutukset ja Tutkimuksen ABC

Teemakoulutusten lisäksi yleislääketieteen ja perusterveydenhuollon osasto järjestää kaikille avoimia yleislääketieteen täydennyskoulutuksia ja Tutkimuksen ABC -koulutuskokonaisuuden. Myös nämä koulutukset hyväksytään erikoistumiseesi, yleislääketieteen oppialan järjestämään koulutukseen (vaatimus yhteensä 40 tuntia).

Lisätietoja täydennyskoulutuksista yleislääketieteen oppialan sivuilla, kohdassa: Opiskelu > Täydennyskoulutus.

Tutkimuksen ABC -koulutuskokonaisuudella on omat verkkosivut, josta löydät tarkemmat tiedot ja ajankohdat.