Teoriakoulutuksia

Aloitusseminaari

Hienoa, että olet päättänyt hakea erikoistumaan yleislääketieteeseen! Osana valintamenettelyä järjestämme yleislääketieteen aloitusseminaarin Eväitä erikoistumiseen. Tarkemmat tiedot, tulevat ajankohdat ja ilmoittautuminen yleislääketieteen ja perusterveydenhuollon osaston sivuilla.

Teemakoulutukset

Järjestämme erikoistumiskoulutukseesi kuuluvia, Helsingin yliopiston yleislääketieteen ja perusterveydenhuollon osaston hyväksymiä teemakoulutuksia.

Koulutukset on tarkoitettu Helsingin yliopistossa yleislääketieteeseen erikoistuville.

Kaikki teemakoulutukset pyritään järjestämään lähiopetuksina Helsingissä. Teemakoulutuksen hinta on 217 € (sis. 24 % alv). Jos koulutus järjestetään etäopetuksena, sen hinta on 105,40 € (sis. 24 % alv).

Koulutukseen kuuluu usein ennakkotehtävä, joka lähetetään osallistujille noin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta. Seuraathan sähköpostiasi ja varaat aikaa ennakkotehtävälle ennen koulutusta. Työpajatyöskentely perustuu ennakkotehtävään.

PERUUTUSEHDOT: Koulutustapahtumaan ilmoittautuminen on sitovaa. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään 2 viikkoa ennen tilaisuutta. Peruuttamatta jääneistä varauksista veloitetaan täysi maksu.

Tulevat koulutukset:

28.09.2023 Väestön terveyden edistäminen (Koulutus on täynnä. Ilmoittautuminen päättynyt.)

14.12.2023 Digiteknologia hoidon tukena

Yleislääketieteen täydennyskoulutukset

Teemakoulutusten lisäksi yleislääketieteen ja perusterveydenhuollon osasto järjestää kaikille avoimia yleislääketieteen täydennyskoulutuksia. Myös nämä koulutukset hyväksytään erikoistumiseesi, yleislääketieteen oppialan järjestämään koulutukseen (vaatimus yhteensä 40 tuntia). Lisätiedot yleislääketieteen oppialan sivuilla, kohdassa: Opiskelu > Täydennyskoulutus.