Koulutuspäivät

Lähiohjaaja- ja kouluttajatapaamiset

Pääset tapaamaan Etelä-Suomen yhteistyöalueen lähiohjaaja- ja erikoislääkärikouluttajaverkoston kollegoita kerran vuodessa keväisin. Näissä tilaisuuksissa kuulet yleislääketieteen koulutuksen ajankohtaisista asioista meiltä ja maailmalta. Lisäksi saat ohjaajan työkalupakkiisi uusia menetelmiä, työvälineitä, ideoita ja oivalluksia.

Seuraavat tapaamiset järjestetään Helsingissä keväällä 2025.

Konkarikouluttajien tapaamiset

Kun olet suorittanut erikoislääkärikouluttajan valmennuksen, pääset osaksi konkarikouluttajien innostunutta verkostoa. Aktiivisia konkarikouluttajia on alueellamme jo yli 100!

Konkaritapaamisessa sinulla on mahdollisuus syventää ohjaustaitojasi, verkostoitua muiden alueiden kouluttajien kanssa ja jakaa kokemuksia. Ohjelma toteutetaan pääosin työpajoina, joista voit valita omaan tilanteesi ja kouluttajauran vaiheeseesi sopivimmat.

Seuraava konkarikouluttajien tapaaminen järjestetään syksyllä 2025. Syksyn 2024 konkaritapaamisen korvaa helmikuussa 2025 Helsingissä järjestettävät valtakunnalliset ohjaaja- ja kouluttajapäivät (Pro Yleislääketiede, ks. alla).

Lähiohjaajien ja erikoislääkärikouluttajien valtakunnalliset koulutuspäivät: Pro Yleislääketiede

Yleislääketieteen lähiohjaajana ja erikoislääkärikouluttajana pääset verkostoitumaan valtakunnallisesti vuotuisilla yleislääketieteen valtakunnallisilla koulutuspäivillä. Ohjelmaa ja työpajoja koulutuspäiville tuottavat kaikki viisi yliopistoa ja erityisvastuualuetta.

Pro Yleislääketiede järjestetään seuraavan kerran Kalastajatorpalla Helsingissä 4.-5.2.2025. Tapahtuman verkkosivut: https://blogs.helsinki.fi/proyleislaaketiede2025/.

Lääketieteen koulutuksen kongressit

Jos haluat kehittyä ohjaustyössä, löydät lääketieteen koulutuksen kansainvälisiä seminaareja ja kongresseja niin Suomesta kuin ulkomailta.