Koulutuspäivät

Lähiohjaaja- ja kouluttajatapaamiset

Pääset tapaamaan Hyksin erityisvastuualueen lähiohjaaja- ja erikoislääkärikouluttajaverkoston kollegoita kerran vuodessa keväisin. Näissä tilaisuuksissa kuulet yleislääketieteen koulutuksen ajankohtaisista asioista meiltä ja maailmalta. Lisäksi saat ohjaajan työkalupakkiisi uusia menetelmiä, työvälineitä, ideoita ja oivalluksia.

Seuraavat tapaamiset järjestetään keväällä 2023.

Konkarikouluttajien tapaamiset

Kun olet suorittanut erikoislääkärikouluttajan valmennuksen, pääset osaksi konkarikouluttajien innostunutta verkostoa. Aktiivisia konkarikouluttajia on alueellamme jo yli 100!

Konkaritapaamisessa sinulla on mahdollisuus syventää ohjaustaitojasi, verkostoitua muiden alueiden kouluttajien kanssa ja jakaa kokemuksia. Ohjelma toteutetaan pääosin työpajoina, joista voit valita omaan tilanteesi ja kouluttajauran vaiheeseesi sopivimmat.

Seuraava konkarikouluttajien tapaaminen järjestetään syksyllä 2022.

Lähiohjaajien ja erikoislääkärikouluttajien valtakunnalliset koulutuspäivät: PRO Yleislääketiede

Yleislääketieteen lähiohjaajana ja erikoislääkärikouluttajana pääset verkostoitumaan valtakunnallisesti vuotuisilla yleislääketieteen valtakunnallisilla koulutuspäivillä. Ohjelmaa ja työpajoja koulutuspäiville tuottavat kaikki viisi yliopistoa ja erityisvastuualuetta.

PRO Yleislääketiede järjestetään seuraavan kerran Tampereella alkuvuodesta 2023.

Lääketieteen koulutuksen kongressit

Jos haluat kehittyä ohjaustyössä, löydät lääketieteen koulutuksen kansainvälisiä seminaareja ja kongresseja niin Suomesta kuin ulkomailta.