Koulutuspäivät

Lähiohjaaja- ja kouluttajatapaamiset

Pääset tapaamaan Etelä-Suomen yhteistyöalueen lähiohjaaja- ja erikoislääkärikouluttajaverkoston kollegoita kerran vuodessa keväisin. Näissä tilaisuuksissa kuulet yleislääketieteen koulutuksen ajankohtaisista asioista meiltä ja maailmalta. Lisäksi saat ohjaajan työkalupakkiisi uusia menetelmiä, työvälineitä, ideoita ja oivalluksia.

Seuraavat tapaamiset järjestetään Helsingissä keväällä 2024.

Toukokuun 2023 tapaamisten diat

Konkarikouluttajien tapaamiset

Kun olet suorittanut erikoislääkärikouluttajan valmennuksen, pääset osaksi konkarikouluttajien innostunutta verkostoa. Aktiivisia konkarikouluttajia on alueellamme jo yli 100!

Konkaritapaamisessa sinulla on mahdollisuus syventää ohjaustaitojasi, verkostoitua muiden alueiden kouluttajien kanssa ja jakaa kokemuksia. Ohjelma toteutetaan pääosin työpajoina, joista voit valita omaan tilanteesi ja kouluttajauran vaiheeseesi sopivimmat.

Seuraava konkarikouluttajien tapaaminen järjestetään 5.-6.10.2023.

Lähiohjaajien ja erikoislääkärikouluttajien valtakunnalliset koulutuspäivät: Pro Yleislääketiede

Yleislääketieteen lähiohjaajana ja erikoislääkärikouluttajana pääset verkostoitumaan valtakunnallisesti vuotuisilla yleislääketieteen valtakunnallisilla koulutuspäivillä. Ohjelmaa ja työpajoja koulutuspäiville tuottavat kaikki viisi yliopistoa ja erityisvastuualuetta.

Pro Yleislääketiede järjestetään seuraavan kerran Oulussa 7.-8.2.2024.

Lääketieteen koulutuksen kongressit

Jos haluat kehittyä ohjaustyössä, löydät lääketieteen koulutuksen kansainvälisiä seminaareja ja kongresseja niin Suomesta kuin ulkomailta.