Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet tälle sivulle Helsingin yliopiston yleislääketieteeseen erikoistuvien usein kysyttyjä kysymyksiä. Odottaessamme parempaa teknistä ratkaisua kysymykset on koottu pdf-tiedostoksi (painike sivun alareunassa).

Toivomme, että ennen kuin olet yhteydessä opintoneuvontaan tai erikoislääkärikoulutuksen vastuuhenkilöön, käyt tarkistamassa löytyisikö vastaus kysymykseesi usein kysytyistä kysymyksistä tai erikoislääkärikoulutuksen opinto-oppaasta.

Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit olla yhteydessä yle-koulutuslaakarit@helsinki.fi. Yleislääketieteen erikoislääkärikoulutuksen sisältöön liittyviin kysymyksiin vastaavat yleislääketieteen koulutuslääkärit/el-koulutuksen vastuuhenkilö.

Muissa kuin erikoisalan sisältökysymyksissä (esim. yliopiston tunnuksiin tai Sisuun liittyvät asiat, johtamisopinnot) voit olla yhteydessä ammatillisen jatkokoulutuksen opintoneuvontaan: meilahti-specialist@helsinki.fi.

Valtakunnallisen erikoislääkäri- ja erikoishammaslääkärikuulustelun koordinaatiosta huolehtii Turun yliopisto. Lisätietoa ammatillisen jatkokoulutuksen valtakunnalliselta sivustolta.