Avokadopestorisotto

Toisten iloksi ja toisten kauhuksi talvi on saapunut yllättävällä rytinällä Helsinkiin. Niille, jotka eivät olisi ihan vielä kaivanneet talvea, on tänään tarjolla kesäisen vihreä resepti. Avokadopestorisotto valmistuu käden käänteessä ja sopii vegaaneille kunhan valitsee tai valmistaa vegaanisen peston. Avokadopestorisotto 1-2 sipulia pilkottuna valkosipulinkynsiä pilkottuna 1 paprika pilkottuna öljyä 2,5 dl riisiä 5 dl kasvislientä (liemikuutiosta […]

Linssejä tomaattikookoskastikkeessa

Marraskuu on alkanut viimaisena ja räntäisenä ja kasviskeskiviikko haluaa tarjota tällä kertaa helppoa arkiruokaa. Tämän nopean ja maukkaan ruuan jaksaa valmistaa kylmästä ja väsymyksestä huolimatta! Lisukkeeksi voi valita oman mielen mukaan esimerkiksi riisiä, pastaa tai kvinoa. Resepti sopii vegaaneille ja on gluteeniton. Linssejä tomaattikookoskastikkeessa 1 sipuli 3 valkosipulinkynttä 2 dl vihreitä linssejä 800g kuorittuja tomaatteja/tomaattimurskaa 2 […]

Vegaaninen kaalilaatikko

Syksy etenee kiivasta tahtia, ja ilmassa tuoksuu tuulen pudottamat lehdet. Viileänkirkkaina päivinä ja hämärtyvinä iltoina tekee mieli puuskahtaa, laittaa lempimusiikkia soimaan ja puuhastella kodin lämmössä – niin, miksei vaikka keittiössäkin. Mainion tasapainon ajanvietteen ja laiskottelun välille tuo tämä täyteläinen ja rapsakka kaalilaatikko! Härkäpapu-kaalilaatikko n. 1kg kaalia 2 porkkanaa Nokare voita/kasvimargariinia + rypsiöljyä 2 rkl oreganoa […]