Ilmiösampo

TYÖPAJA oman ilmiöprosessin tueksi.

HUOM! Arvioitavien kurssitöiden palautukset tähän moduuliin seuraavasti:

★ Ilmiöprosessin käynnistäminen | VIIKKO 4
★ Ilmiön arviointi | VIIKKO 15
★ Kokoava lopputentti | VIIKKO 15
★ Lokikirjan yhteenveto | VIIKKO 15

HUOMAATHAN, että palauttaessasi kurssin lopputyöt, on opettajan voitava olettaa, että olet valmis sinetöimään kurssiarvosanasi.

 

ILMIÖSAMPO // Tehtävälista

ILMIÖSAMPO Tehtävälista

Kurssin ilmiömoduuliin liittyvät tehtävät. Huomaathan, että ilmiötä rakennetaan (oman ryhmän kanssa) koko kurssin ajan.

 

PALAUTUS // Ilmiöprosessin käynnistäminen

 

ILMIÖGALLERIA

Kurssialustalta löydät kaikki kurssin saatossa tuotetut ilmiöt vapaasti hyödynnettäviksi.

PALAUTUS OHJEISTETUSTI N. KURSSIN VIIIKOLLA 15 | HUOM! Palauttaessanne työtä valitkaa sille sopiva CC-lisenssi https://creativecommons.org/licenses ja merkitkää se selkeästi tuotokseenne vapaavalintaisten nimi- ja yhteystietojen kera. Mikäli lisenssiä ei ole merkitty, oletetaan tuotoksen lisenssiksi CC BY-NC. Valitkaa tuotoksellenne myös sopiva, joukosta erottautuva aihekuva (vapaaehtoinen)!

 

ILMIÖSAMPO // Viimeistelyn linkkilista

ILMIÖSAMPO Viimeistelyn linkkilista

 

ITSEARVIOINTI // Arvosanalaskin

Palautus // Ilmiön arviointi

Tässä lopputentissä arvioimme laaja-alaiseen osaamiseen ja ilmiölähtöisiin projekteihin liittyvän ymmärryksemme kehittymistä koko kurssin aikana.

Tehtävä koostuu monivalinnoista, joista on saatavilla 200 pistettä (20 pistettä kustakin kurssimoduulista, oppiaineiden ja sulautuvien oppimisympäristöjen moduuleista kustakin 10 pistettä). Monivalinnat voivat sisältää soveltavia case-esimerkkejä. Vaadittu minimipistemäärä on 20. Kukin kurssimoduuli on tentissä edustettuna sen välitenttiä vastaavalla painoarvolla, joten voit saada tentistä hyvät pisteet vaikket olisi käynyt kaikkia valinnaisia moduuleita. Huomaathan kuitenkin, että opiskelemalla useamman laaja-alaisen taidon voit korottaa tenttiarvosanaa.

 

 

LOPUKSI // Loppukysely

Kiitokset kurssista! Täytä vielä oheinen loppukysely kurssin Claned-alustalla ja kerro meille, minkälainen oli oppimiskokemuksesi?

 

SEURAAVAAN MODUULIIN >>