Kesäiset juhlaterveiset

Aikomuksenani oli kertoa Polhon tulevista juhla- ja virkistystapahtumista otsikolla Keväiset juhlaterveiset, mutta ulos ikkunasta katsottuani päädyin uhkarohkeasti vaihtamaan vuodenaikaa. Kesä on epäilemättä tulossa kohti Helsinkiä ja vauhdilla.

Menneillä viikoilla polholaisilla on ollut mahdollisuus päästä virkistäytymään käänteisen historiasuunnistuksen ja kannusuunnistuksen sekä Polhon ja VOO:n yhteisen baarikierroksen merkeissä. Jos kuitenkin nämä jäivät väliin, ennen kesälaitumille lähtöä on tulossa  vielä vappu ja Polhon ja Tason yhteiset Yhiksen kevätsitsit. Kevätsitseillä on tänä vuonna mahdollisuus ottaa varaslähtö juhannukseen, sillä teemana on perinteikkäästi juhannustanssit.  Hallitukset lupaavat tuoda Alinassa pöytään aitoa keskikesän tunnelmaa ainakin ruoan, ohjelman ja koristelun muodossa.

Vaikka kesä olisikin hyvä tekosyy päästä eroon ainejärjestöstä, aikomuksenamme on järjestää silloinkin pienimuotoista ohjelmaa. Suunnitelmissa on reissu Suomenlinnaan, mutta pidätämme vielä oikeuden muutoksiin.

Kesän jälkeen vasta alkaakin tapahtua, sillä edessä on erityisesti fukseille suunnattujen tapahtumien lisäksi myös ennätyksellisen paljon muuta. Poliittisen historian ja valtio-opin opiskelijoiden jokavuotiset kollegasitsit järjestetään tänä vuonna Helsingissä. Kyseisen tapahtuman voi jo merkata kalenteriinsa syyskuuksi. Lokakuussa koittaakin sitten vuoden kohokohta – huvi josta polholainen pääsee nauttimaan vain kerran viidessä vuodessa. Tämä tapahtuma on tietenkin 45  vuoden ikään ehtineen Polhon vuosijuhlat. Vuoden päätöksestä vastaavat totuttuun tapaan huikea Itsarisillis salaisessa paikassa ja vielä tuntemattomien fuksien järjestämät Yhiksen pikkujoulut. Tervetuloa mukaan!

Terkuin

Hanna

Juhla -ja vuosijuhlavastaava

Leave a Reply