Pehmis

Opiskelijahuoneellamme on pehmiskone! Resonanssi myös vuokraa pehmiskonetta etupäässä opiskelijajärjestöille, mutta harkinnan mukaan myös yksityishenkilöille.

Konetta on viime vuosina vuokrattu lukuisiin tilaisuuksiin. Erityisen suosittu kone on ollut silliaamiaisten piristyksenä. Vuokraushinta on 150 euroa päivältä tai 200 euroa viikonlopulta (lauantai tai sunnuntai edellyttää koko viikonlopuksi vuokraamista). Muun pituiset ajanjaksot mahdollisesti neuvoteltavissa. Koneen nouto ja palautus onnistuvat lähtökohtaisesti vain arkipäivinä, Opiskelijahuoneen aukioloaikoina. Myymme tarvittaessa mukaan myös pehmismassaa ja vohveleita tukkuhinnalla (ilmoitathan tarpeestasi varauksen yhteydessä).

Kone painaa osineen noin 110 kiloa (380 mm x 742 mm x 805 mm), joten sen kuljettamiseen tarvitsee mielellään kaksi riuskahkoa kantajaa ja farmariauton. Kuljetus tulee suorittaa pystyasennossa, jotta kylmäjärjestelmä pysyy paremmin kunnossa. Ohjeistamme koneen käyttöön noudon yhteydessä. Kone palautetaan putsattuna ja sen palautus erityisen törkyisessä kunnossa kustantaa 100 euron siivouslisän.

Lisätiedot ja varaukset Resonanssin pehmisvastaaville osoitteeseen pehmis@resonanssi.org (Virkailijoiden yhteystiedot ja virkailijalista).