Toiminta ja tapahtumat

Yleistä

Resonanssi järjestää jäsenilleen erilaisia tapahtumia, ekskursioita ja illanviettoja niin Kumpulassa kuin sen ulkopuolellakin. Vuoden kohokohtia fyysikoille ovat mm. mäenlasku ja minttukaakao laskiaisena, vapun vietto Physicumin katolla, approilu eri puolilla Helsinkiä ja huhtikuussa juhlittavat Resonanssin syntymäpäivät.

Resonanssi järjestää myös lukuisia pienempiä tapahtumia piristämään opiskelijoiden arkista aherrusta. Säännöllisesti kokoontuvat kerhot, kuten lautapeli- ja lenkkikerho, LANit, excut ja kaikenlaiset illanvietot tarjoavat jokaiselle jäsenelle mielekästä tekemistä hyvässä fyysikkoseurassa. Resonanssin toiminta on jäsentensä näköistä – ehdotuksia toimintaan otetaan aina innolla vastaan! Ajankohtaisimmat tiedot tapahtumista saat liittymällä Resonanssin sähköpostilistalle, Facebook-ryhmään ja tykkäämällä meidän Facebook-sivustamme.

Voit antaa palautetta toiminnastamme täällä.

Vappukatto 2020

On taas vapun aika, eikä edes korona pysty estämään fyysikoita nauttimasta Physicumin katosta. Turvallisuuden vuoksi tällä kertaa nautimme katosta omien kotiemme huomasta. Vappuaattona suuntaa siis älylaitteesi ääreen katsomaan livestreamia Vappukatosta. Katolle pääsemme kello 12 Hanna Vehkamäen mukana, joten ota käsille skumppasi, simasi tai munkkisi ja liity fyysikoiden seuraan korkkaamaan tämä vappu perinteisellä tavalla, kuitenkin uudessa muodossa.

Linkki tapahtumaan: https://www.twitch.tv/jarmo_lenko/.

Laskiainen 2017 || Shrove Tuesday 2017