Kerhot

Hullujen Ideoiden Toimikunnassa (HIT) voi ideoida luovasti ilman turhia paineita. Ideoita toteutetaan usein hetken mielijohteesta tai ajoittain pitkällisen suunnittelun jälkeen. Toiminta voi esimerkiksi sisältää lumisotia keskellä yötä, ex-tempore-teemaolutiltoja sekä kaikkea siltä väliltä. HIT on Resonanssin kerhoista spontaanein ja yllättävin.

Toistaiseksi Nimeämätön Viinikerho maistelee ja arvioi opiskelijan kukkarolle sopivia viinejä. Kerhon vastaavien mielivaltaisesti päättämät teemaillat ohjaavat opiskelijoita erilaisten viinien maailmaan. Aktiivisen kerhon toiminta jatkuu myös uusilla aluevaltauksilla, kuten viininmaistelun ja karaoken yhdistämisellä. Välillä tehdään myös maisteluretkiä kalliimpien viinien puolelle.

Elektroniikkakerho on elektroniikan suunnittelusta, nikkaroinnista ja koodaamisesta kiinnostuneille. Mitään ei tarvitse osata ennalta ja kaikki ovat tervetulleilta mukaan. Tällä hetkellä työn alla on itsenäisesti toimiva (pienois)sukellusvene. Myös jos kiinnostaa tehdä jotain omia projekteja niin mukaan saa tulla hengailemaan, meiltä saattaa jopa löytyä jotain työkaluja ja komponentteja. Mukaan pääsee olemalla yhteydessä elektroniikkavastaaviin.

Pienoissukellusveneen projektisivuille

Resonanssin lautapelikerho järjestää fyysikoille säännöllisesti lautapeli-iltoja sähköpostilistalla ja Facebook-ryhmässä ilmoitettavina aikoina. Peli-iltoina pelataan opiskelijahuoneen kokoelmien aarteilla ja mukaan saa tietysti tuoda myös omia pelejä. Kerhoa luotsaavat lautapelivastaavat, joihin voi lautapelihimon tai timanttisten ideoiden iskiessä olla yhteydessä.

Elokuvakerho järjestää ekskursioita niin odotettuihin uutuuselokuviin kuin rakastettuihin klassikkoleffoihin. Erilaisia teemailtoja ja maratonpäiviä järjestetään jäsenistön kiinnostuksen mukaisesti.

Ompelukerho kokoontuu noin joka toinen viikko ja tarjoaa erilaisista tekstiilitöistä (kuten kutomisesta tai haalarimerkkien ompelusta) kiinnostuneille opiskelijoille ja henkilökunnalle tilaisuuden kokoontua käsitöiden, naposteltavan sekä hyvän seuran ääreen.

Terassikerhon tarkoituksena on kiertää mahdollisimman monta terassia kesän aikana, arvostella terassin valikoimaa ja tehdä huomioita säästä.

Pallopelikerho järjestää palloiluun liittyvää ajanviettoa, kuten fuksifutiksen syksyllä, keilailuekskursiota, pingispalloiltamia ja muita palloiluteemaisia tapahtumia.

Resonanssin upseerikerho pyrkii edistämään upseerijäsenten yhteishenkeä sääntöjensä mukaisesti. RUK järjestää jäsenilleen asiaankuuluvaa toimintaa. Kerho tiedottaa toiminnastaan sähköpostilistallaan reson-uk.

Lenkkikerho on vuodesta 2014 johtanut opiskelijoita vauhdikkaassa toiminnassaan, reippaillen Kumpulan ympäristössä jo aamuvarhain. Kerhon toiminnasta tiedotetaan Opiskelijahuoneen liitutaululla.