Kerhot

Hullujen Ideoiden Toimikunnassa (HIT) voi ideoida luovasti ilman turhia paineita. Ideoita toteutetaan usein hetken mielijohteesta tai ajoittain pitkällisen suunnittelun jälkeen. Toiminta voi esimerkiksi sisältää lumisotia keskellä yötä, ex-tempore-teemaolutiltoja sekä kaikkea siltä väliltä.  Kerho useimmiten ilmentyy reson-sähköpostilistalle tipahtavina HIT-excu-ilmoituksina, joissa kerrotaan enemmän tai vähemmän lyhyellä varoitusajalla tapahtuvista spontaaneista ekskursioista.

Toistaiseksi Nimeämätön Viinikerho maistelee ja arvioi opiskelijan kukkarolle sopivia viinejä. Kerhon vastaavien mielivaltaisesti päättämät teemaillat ohjaavat opiskelijoita erilaisten viinien maailmaan. Aktiivisen kerhon toiminta jatkuu myös uusilla aluevaltauksilla, kuten viininmaistelun ja karaoken yhdistämisellä. Välillä tehdään myös maisteluretkiä kalliimpien viinien puolelle.

Elektroniikkakerho on elektroniikan suunnittelusta, nikkaroinnista ja koodaamisesta kiinnostuneille. Mitään ei tarvitse osata ennalta ja kaikki ovat tervetulleilta mukaan. Tällä hetkellä elektroniikkakerho on tauolla tekijöiden puutteen johdosta. Jos kiinnostusta löytyy kerhon virkistämiseen,  otathan yhteyttä!

Elektroniikkakerhon pienoissukellusveneen projektisivuille

Kitkakerroin, eli tuttavallisemmin Resonanssin kiipeilykerho, tarjoaa kaikille kiipeilystä kiinnostuneille mahdollisuuden säännölliseen seinä- ja kalliokiipeilyyn rennolla fyysikkoporukalla. Yhteisestä kiipeilystä tiedotamme Resonanssin sähköpostilistalla ja omassa Telegram-ryhmässä, missä myös extempore-käynneistä sovitaan kysynnän mukaan. Tervetulleita ovat niin kiipeilyn aloittavat kuin kokeneemmatkin tekijät, porukkamme on rento joukko Kumpulan sendaajia, joten tervetuloa!

Telegram-ryhmä: https://t.me/+btr4ztELsMQwNzU8

Resonanssin lautapelikerho järjestää fyysikoille säännöllisesti lautapeli-iltoja sähköpostilistalla ja Facebook-ryhmässä ilmoitettavina aikoina. Peli-iltoina pelataan Klusterin ja/tai opiskelijahuoneen kokoelmien aarteilla, ja mukaan saa tietysti tuoda myös omia pelejä. Kerhoa luotsaavat lautapelivastaavat, joihin voi lautapelihimon tai timanttisten ideoiden iskiessä olla yhteydessä.

Late Game Gambit on 2022 fyysikkofuksien perustama shakkikerho Kumpulassa. Pelaamme yhdessä Salaisen shakkikerhon kanssa torstaisin Matlun kerhohuoneella (huone A118) torstaisin klo 14-18, jossa myös ilmaisia keksejä tarjolla. Meiltä löytyy kaikentasoisia pelaajia ja voimme mielellämme myös opettaa pelin säännöt kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan!

Telegram-ryhmä: https://t.me/+Qx8K36v7rg9kYTlk

Resonanssin RetkeilyRyhmä (RRR) vie jäseniään patikoimaan, vaeltamaan ja ulkoilemaan erinäisiin kansallispuistoihin ja ulkoalueisiin muutaman kerran vuodessa, enimmäkseen kevät-kesä-syksy-akselilla. Reissuista tulee Resonanssin sähköpostilistalle viestiä, ja ryhmälle on myös oma Telegram-kanava. Joskus retkiä järjestetään myös poikkitieteellisesti!

Elokuvakerho järjestää ekskursioita niin odotettuihin uutuuselokuviin kuin rakastettuihin klassikkoleffoihin. Erilaisia teemailtoja ja maratonpäiviä järjestetään jäsenistön kiinnostuksen mukaisesti. Säännöllisesti toimii myös Jaakko-kullan leffakerho joka keskiviikko klo 17 OH:lla, popcorn on ilmaista.

Ompelukerho kokoontuu säännöllisen epäsäännöllisesti, ja tarjoaa erilaisista tekstiilitöistä (kuten kutomisesta tai haalarimerkkien ompelusta) kiinnostuneille opiskelijoille ja henkilökunnalle tilaisuuden kokoontua käsitöiden, naposteltavan sekä hyvän seuran ääreen.

Terassikerhon tarkoituksena on kiertää mahdollisimman monta terassia kesän aikana, arvostella terassin valikoimaa ja tehdä huomioita säästä.

Pallopelikerho järjestää palloiluun liittyvää ajanviettoa, kuten futista, keilailuekskursiota, beer pong-turnauksia ja muita palloiluteemaisia tapahtumia.

Resonanssin upseerikerho pyrkii edistämään upseerijäsenten yhteishenkeä sääntöjensä mukaisesti. RUK järjestää jäsenilleen asiaankuuluvaa toimintaa. Kerho tiedottaa toiminnastaan sähköpostilistallaan reson-uk.

Lenkkikerho on vuodesta 2014 johtanut opiskelijoita vauhdikkaassa toiminnassaan, reippaillen Kumpulan ympäristössä jo aamuvarhain. Kerhon toiminnasta tiedotetaan Opiskelijahuoneen liitutaululla.