Taiwanin alkuperäiskansojen lasten varhaiskasvatuksen tulisi olla nykyistä monimuotoisempaa.

Alkuperäiskansat ovat pienenevä vähemmistö Taiwanissa. Heidän monipuolisen kulttuurinsa ainutlaatuisuus ja persoonalliset vahvuutensa ovat vaarassa. Perheet kärsivät syrjäytymisen tuomista ongelmista. Näiden lasten varhaiskasvatusta on tehostettava. Professori Elaine Shih ja professori Hui-Chun Lee ovat tutkineet alkuperäiskansojen lasten toimintaa ja tunteita Kehittävän Palautteen observoinnilla. Tulokset osoittavat, että oppimisen yhdistäminen fyysiseen toimintaan ja ulkoiluun tuottaa näille lapsille positiivisimpia tunnekokemuksia. Perinteinen opetus työpöydän ääressä ei riitä näille lapsille, he tarvitsevat monipuolisempia oppimistapoja. Artikkeli julkaistaan ​​Tzu-Chin yliopiston julkaisuissa. Artikkeli on kiinaksi, mutta voit kääntää sen helposti! Lue artikkeli täältä.