Kampusviljely on täällä taas

Kevät on täällä taas ja kampusviljely voi alkaa. Tai no ei ihan vielä uskalla istutuksia tehdä, koska yölämpötilat ovat vielä niin matalia. Oma laatikkoni on Topeliassa ja siellähän laatikot ovat (taas) remontin vuoksi siirtyneet toiseen paikkaan. Myönnettäköön, että en ole kyllä itse vielä tänä keväänä ehtinyt käymään laatikollani. Elän siis jännityksessä, missä kunnossa se on. En myöskään valokuvan perusteella osannut edes päätellä, miten laatikkooni paistaa aurinko. Saattaapa olla siis, että osa taimista jää (tänäkin vuonna) parvekkeelleni kasvamaan.

Jos tästä nyt reipaistuisi ja kävisi kurkkaamassa laatikon tilan ja vähitellen pääsisi taas keskittymään kampusviljelyn saloihin. Etenkin näin kaupunkilaiselle on kyllä todella rentouttavaa päästä sisällä koneen ääressä tuntikausia istumisen jälkeen ulos raittiiseen ilmaan ja pohtimaan, mitä kaikkea sitä voisikaan taas kuvitella viljelevänsä tuoss laatikossa. Totuushan on aivan muuta, mutta kokeilemalla se selviää.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *