Kiitos kurssista

Heippa kaikille vielä viimeisen kerran,

haluamme kiittää näistä parista kuluneesta kuukaudesta niin omaa ryhmäämme, kuin muitakin kurssille osallistuneita. Opimme todella paljon ja koemme hyväksi sen, että tämä kurssi järjestetään heti opintojen alussa, sillä se valmentaa hyvin tuleviin akateemisiin opintoihimme.

Olemme kokeneet oman ryhmämme ja sen työskentelyn hyväksi, tosin ison ryhmän kanssa työskentelyssä työnjako voi joskus koitua ongelmaiseksi. Otimme kuitenkin kurssilla sen lähtökohdan jo melko alussa, että jos ei syystä tai toisesta pääse osallistumaan lähitapaamiseen, niin silloin kommentoi muiden blogitekstejä. Koimme myös hieman hankalaksi lähitapaamisten välillä olleet pitkät ajanjaksot. Saattoi olla, että jotkut asiat pääsivät unohtumaan pitkän ajanjakson välillä.

Koimme hyväksi sen, että lähitapaamisissa oli varattu aikaa ryhmätyöskentelyyn ja silloin, kun ryhmätapaamiset on merkattu kalenteriin, tuli niissä myös käytyä ja oltua tehokas. Tapasimme kurssilla monta kertaa kuitenkin myös vapaa-ajalla. Pidimme myös vaihe kerrallaan etenevästä kurssirakenteesta ja siitä, että jokaisen kerran sisältö tuli näkyviin vasta, kun lähitapaaminen oli ollut. Tämän takia kurssi ei tuntunut välttämättä liian raskaalta ja sellaiselta, että olisi liikaa asiaa tehtävänä kerralla.

Koko kurssi huipentui tutkijatenttiin, joka meni jännityksestä huolimatta hyvin ja pienen haparoinnista huolimatta tuimme toisiamme ja saimme hyvää keskustelua aikaan. Lisäksi koimme, että katsoimme tutkimusta myös kriittisestä näkökulmasta ja haastoimme myös tutkijaamme, emmekä vain menneet sieltä mistä aita on matalin.

Kiittäen, ryhmä 14

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *