Viimeistä viedään ryhmän 13 kanssa!

On viimeisen blogikirjoituksen aika.

Olemme olleet ryhmän kanssa kiitollisia erinomaisesta ryhmätyöskentelystä: olemme saaneet erilaisia näkökulmia kaikilta jäseniltä, oppineet kommunikaatiosta, delegoimisesta ja erilaisista ihmisistä valtavasti tämän opintojakson aikana.

Olemme päässeet tutustumaan kasvatustieteellisiin tutkimuksiin, erityisesti Heini Paavolan aiheeseen esimerkiksi kulttuuri-identiteetistä sekä erilaisiin tapoihin lähestyä sen läheisiä teemoja. Monella ryhmäläisellämme syttyi tutkijainnostuksen lamppu, jonka uskomme vievän vielä pitkälle muissakin opinnoissa. Jouduimme tai paremmin sanottuna pääsimme mukavuusalueemme ulkopuolelle esimerkiksi esitelmien pitämisessä ja tutkijatentissä. Kaiken kaikkiaan kasvoimme niin ihmisinä kuin opiskelijoina kurssin aikana.

Ihanaa joulun odotusta,
Monikulttuuriset (ryhmä 13)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *