Seminaariin tulossa yli 170 osallistujaa!

SULOP2012 seminaariin ilmoittautuminen päättyi eilen. Osallistujia on tulossa jälleen lähes kaksisataa, joten odotettavissa on vilkasta keskustelua, mutta myös ajoittaisia ruuhkia tiloissamme. Saavuttehan ajoissa paikalle etenkin torstai-aamuna (aamukahvia tarjolla Metsätalon aulassa 8.45->)! Ilmoittautumistiskillä piipahdus on välttämätöntä kaikille, jotta saamme jaettua lounasliput ja seminaariesitteet kaikille halukkaille.

Metsätalossa aiemmin vierailleet jo tietävätkin tämän, mutta uusille kävijöille tiedoksi, että vaatesäilytys toimii 50 sentin kolikoilla. Varaathan siis sopivan rahan mukaasi, niin saat kätevästi päällysvaatteesi ja mahdolliset matkatavarasi lukittuun kaappiin. Pantin saat takaisin itsellesi kaapin avatessasi. 

Metsätalon sali 1 tulee olemaan melkolailla täynnä erityisesti torstai aamupäivän ajan. Istumapaikat kannattaa täyttää edestäpäin, rivin keskeltä alkaen, jotta mattimyöhäisetkin mahtuvat vielä istumaan. Muistutan myös, että salissa 1 on hyvin niukasti latauspistokkeita, joten aamupäivän esityksiä silmällä pitäen, kannattaa kännykät ja kannettavat tietokoneet ladata jo etukäteen mahdollisia muistiinpanoja ja Twitter-keskusteluja varten.

Kulkuohjeet Metsätaloon löydät täältä.

About Deleted User

Special user account.
This entry was posted in Ajankohtaista. Bookmark the permalink.