Langnetin yleiskokous / Langnet general meeting

Joulukoulun urapäivän yhteydessä 3.12. klo 910 järjestetään Langnetin vapaamuotoinen keskustelutilaisuus, ns. yleiskokous, johon ovat tervetulleita kaikki kielentutkimuksesta ja Langnet-verkostosta kiinnostuneet. Kokous pidetään etäyhteydellä (Zoom). Kokouskutsu lähetetään Langnet-kaikki-listan kautta viikko ennen kokousta. Ehdotuksia kokouksen asialistalle lisättäväksi voi lähettää koordinaattorille (aino.liira(at)abo.fi) torstaihin 25.11. saakka.

An annual Langnet general meeting will take place on Zoom before the Career Day on 3 December at 9–10 am. Everyone interested in language studies and the Langnet network is welcome to attend. The official invitation will be sent via the Langnet-kaikki mailing list a week prior to the meeting. If you have any suggestions for the agenda, please send them to the co-ordinator (aino.liira(at)abo.fi) on Thursday 25 November at the latest.