Langnetin joulukoulu 2021 / Winter School 2021

Tervetuloa Langnetin joulukouluun!

Langnet järjestää kesäkoulun jatkoksi joulukoulun, jossa on ohjelmaa sekä etänä että paikan päällä Turussa. Joulukoulu pidetään kahdessa osassa viikoilla 48 ja 49. Etäosallistuminen on mahdollista koko joulukoulun ohjelmaan. Voit osallistua molempiin päiviin tai vain toiseen. Langnet pyrkii tukemaan lähiosallistujien matkoja Turkuun.

Teemaryhmät voivat järjestää joulukoulun yhteydessä omaa ohjelmaa, kysy lisätietoja ryhmänvetäjiltä.

Joulukoulun tiedot päivittyvät joulukoulun omalle sivulle:

https://blogs.helsinki.fi/langnet-2016-2019/langnetin-joulukoulu-2021-langnet-winter-school-2021/

 


Welcome to Langnet Winter School!

Langnet organises a Winter School which takes place on two consecutive Fridays in December. Online attendance is possible throughout the Winter School. The first day will be fully online, the second day will take place at Åbo Akademi University in Turku but you can participate remotely. Those attending on-site may apply for travel reimbursements.

Thematic groups may offer additional activites, please ask the group leaders for more information.

More information can be found on the Winter School page, please follow the page for updates!
https://blogs.helsinki.fi/langnet-2016-2019/langnetin-joulukoulu-2021-langnet-winter-school-2021/