Ohje matkarahan hakemiseen / Instructions for travel grants

in English below

Toimi näin, kun haluat matkustaa Langnetin teemaryhmän seminaariin vuonna 2018.

• Laita seminaarin järjestäjille sähköpostia ja kerro, paljonko tarvitset matkarahaa. Pyri käyttämään halvinta mahdollista matkustusvälinettä. Suosi majoittumista kahden hengen huoneessa. Langnet ei voi maksaa päivärahoja, mutta voit kysyä tätä omalta yliopistoltasi tai ottaa asian huomioon verotuksessasi.
  • Odota seminaarin järjestäjiltä vastaus matkarahamyönnöstä. Varaa ja maksa matkaliput ja majoitus itse. Säästä kuitit ja matkaliput.
  • Tapahtuman jälkeen laita matkalasku Helsingin ylipistolle. Noudata huolellisesti näitä ohjeita.
  • Älä laskuta enempää kuin sait matkarahamyöntöä. Jos todelliset kulusi olivat yllättäen suuremmat kuin matkarahamyöntö, ota ennen matkalaskun tekemistä yhteys koordinaattoriin, ulla.vanhatalo(at)helsinki.fi

Instructions for applying travel grants to Langnet theme group seminars 2018

• Email the seminar organizers and let them know how much money you need for travelling to the seminar. Please try use the cheapest possible mode of transport. Consider accommodation in a double room. Langnet can not pay for daily allowance, but you can ask about this at your home institution or take this into account in your taxation.
  • Wait until you hear back from the seminar organizers. Then book and pay for the tickets and room. Keep all the receipt and tickets.
  • After the event, send your travel expenses bill to the University of Helsinki. Please carefully follow the instructions here.
  • Please do not send a bill bigger than your travel grant. If your real expenses were more than your grant, please email coordinator ulla.vanhatalo(at)helsinki.fi before sending the travel expenses bill.
  • Our travel grants are very limited. Please remember that the cheaper you travel the more bills can be covered.