Matematiikka ja koodausleirin blogi: Työpajapäivä

Tänään kiersimme kahdessa erilaisessa työpajassa. Toinen paja oli ohjelmointipaja ja toinen matematiikkapaja. Ohjelmointipajassa oli neljä rastia ja matikkapajassa oli kuusi rastia. Ensimmäisessä työpajassa ohjelmoimme kahta robottia, Dashia ja Dottia. Ohjelmoimme myös Blue-Bottia ja Vex-robottia. Matikkapajassa teimme muun muassa matemaattista aivojumppaa, vankila-arvoituksia ja ratkoimme Einsteinin arvoitusta. Iltapäivällä menimme syömään välipalaa ulos, ja lopuksi teimme projektejamme.

Päivän aluksi meidät ohjeistettiin rasteille.
Robotit Dot ja Dash.
Teimme Vex-robotille esteradan.
Bee-Botit Lahden kartalla.
Ratkomme Einsteinin arvoitusta.
Pilvenpiirtäjärasti ja Annlinn hypeis.
Nam! Välipalagang!

Tehnyt: Maamyyrät (Annlinn, Lenni ja Silvia)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *