Sieniretki / Mushroom Picking Excursion

HEI!

Kampusviljelyvaliokunta järjestää sieniretken lauantaina 13.10.2018. Meillä on mukanamme asiantuntija neuvomassa ruokasienien löytämisessä ja käsittelemisessä. Retki on pääosin suomenkielinen, mutta opastuksen pääkohtia voi saada myös englanniksi.

Retki suuntautuu Sipoonkorpeen, eli pääsemme sinne julkisilla kulkuneuvoilla. Retki itsessään on maksuton, mutta osallistujat vastaavat matkustamisen kustannuksista. Retkelle voimme sienineuvojan mukaan ottaa vain rajallisen määrän osallistujia eli 20 henkilöä, joten retkelle on ennakkoilmoittautuminen. Se löytyy täältä:https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/92616/lomake.html
Ilmoittautuminen saattaa täyttyä nopeasti. Retkelle osallistuville lähetämme lisää tietoa sähköpostitse ennen retkeä.

Retkelle kannattaa varautua sään ja muiden olosuhteiden mukaan, eli lämmintä päälle ja maastoon sopivat jalkineet jalkaan. Iho kannattaa suojata myös hyvin, sillä maastossa saattaa olla vielä tähän aikaan vuodesta punkkeja tai hirvikärpäsiä. Ottakaa mukaan myös sienestämiseen tarvittavaa välineistöä, eli astia sienille ja mielellään sieniveitsi sienten puhdistamista varten. Tärkein varuste on iloinen mieli!

———

Campus Farming Committee is organizing a Mushroom Picking Excursion on Saturday 13th of October. We will be joined with a mushroom expert who will guide us in finding edible mushrooms and how to handle them. The main language of the excursion will be Finnish but it is possible to get guidance in the basics in English as well.

The excursion will take place in Sipoonkorpi which is easily reached with public transport. The excursion is free for all attendees except for the travel costs. The maximum number of participants is 20, so you need to pre-enroll for the excursion. The pre-enrollment form can be found here https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/92616/lomake.html . Please note that the excursion can fill up quite quickly. All participant will receive an email with more information before the excursion.

Please dress appropriately for the weather conditions; wear warm outdoor clothes and appropriate footwear. Bring mushroom picking equipment (preferably a container/basket for the mushrooms and mushroom knife for cleaning them). And most importantly, bring your positive attitude!

variety of shrooms

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *