Syyslomaleirin 2. päivä

Uusi leiripäivä alkoi kirpeissä pakkastunnelmissa. Aamulla kerrattiin vielä kavereiden nimiä ja jatkettiin tutustumista. Edellispäivänä hitiksi nousseet rottapehmolelut olivat tässäkin mukana. Leiriläiset pääsivät tekemään sokerisateenkaaria ja muovailuvahaa päivän ensimmäisinä kokeellisina töinä.

Lounaalla oli tänään oikein herkkuruokaa – kananugetteja ja nakkikastiketta! Hurjaa määrää energiaa päästiin purkamaan taas reippaan ulkoilun merkeissä, ennen kuin koko leiriryhmä suuntasi retkelle Mukkulan rantaan.

Rantaretkellä jatkettiin väriteeman parissa ja tutustuttiin luonnosta löytyviin väreihin kilpaillen ja leikkien. Evästauko pidettiin myös upeissa syysmaisemissa.

Loput päivästä tutkittiin retkeltä kerättyjä näytteitä. Leiriläiset olivat keränneet mm. lehtiä, sammalta ja jopa simpukan kuoria. Kaikki pääsivät kokeilemaan ihan oikeita laboratorio mikroskooppeja ohjaajien avustuksella.

Päivän tunnelmia kuvina:

KategoriatYleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *