Syyslomaleirin viimeinen päivä

Leiri on edennyt hurjaa vauhtia jo viimeiseen päivään. Aamu alkoi tuttuun tapaan leikkien ja jutustellen. Tänään sukellettiin kemian värikkääseen maailmaan monien erilaisten kokeellisten töiden avulla. Leiriläiset tekivät aamupäivällä vesipisarataidetta ja tutkivat kuplivaa ruokasoodaa. Sekä labrassa että kerhotilassa saatiin aikaiseksi upean värikkäitä töitä.

Lounastauon yhteydessä käytiin jälleen ulkoilemassa. Energiset leiriläiset tutustuivat iltapäivän aluksi eri aineiden PH-arvoihin punakaalimehu-kokeella ja tekivät ryhmissä hienoja ”soodamaalauksia”. Elintarvikeväripulloja kului päivän kokeellisiin töihin yli 10!

Rottapehmot pääsivät jälleen mukaan leikkeihin, kun koko porukka taas kasassa. Leirin huipennuksena nähtiin Emmi-ohjaajan pitämä tiedeshow joka keräsi raikuvat aplodit.

Leiriläisten sanoin olipas hauska leiri ja ensi vuonna uudestaan!

Lopuksi vielä päivän huippuhetkiä:

KategoriatYleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *