Pärlor ur Esbo Arbetarinstituts utbud

Så här på hösten dyker också Arbetarinstitutens kataloger upp, var man kan hitta mycket intressant (och inbilla sig att kalendern ska räcka till). Esbo stads Arbetarinstitut erbjuder också i år en serie med besök på och föreläsningar om olika historiska platser, varav ett par har kopplingar till Sveaborg. Torsdagen den 29.9. erbjuds ett besök till Hertonäs gård (kurskod 112841) och den 30.11 hålls en föreläsning om Alberga gård, dock huvudsakligen om dess 1900-tals historia (kurskod 112958). Kursspråket är finska, anmälningar till Esbo stads arbetarinstitut fr.o.m. 17.8.

2 thoughts on “Pärlor ur Esbo Arbetarinstituts utbud

  1. Sofia Gustafsson Artikkelin kirjoittaja

    Tack Kaisa för tipset! Sandhamn är ett fantastiskt ställe, åtminstone för naturfotografer…Måste kollas in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *