Viapori-blogi hiljenee…

Viapori-blogi siirtyy nyt horrostamaan. Minun ja muiden projektin tutkijoiden työ jatkuu myös vuonna 2014, mutta blogi hiljenee, sillä joudumme keskittymään toden teolla kirjoittamaan väitöskirjojamme ja muita lopputuotteitamme valmiiksi.

Blogiin ilmestynee vielä silloin tällöin väliaikaistiedotteita tekemisistämme, sekä uutisia ja puffeja mielenkiintoisista tapahtumista. Mutta säännöllinen kirjoittelu loppuu nyt.

Kiitos kaikille lukijoillemme viimeisen kolmen vuoden ajalta, ja hyvää uutta vuotta 2014!

2 thoughts on “Viapori-blogi hiljenee…

  1. Panu Pulma

    Kiitos loistavasta blogisivustosta. Varmaankin päivityksiä vielä saadaan 🙂

  2. Tom von Weissenberg

    Bästa Sophie Holm. Har det kommit fram något nytt om “Den mysteriösa stentavlan” om en viss herr Stenhoff. Stentavlan från1772 stals från Sveaborg 1808-09 och hittades i Kiev på 1820-talet. Den nämns av Alexis Lilja i en artikel i Hbl 1.8.1948. Föredragningsnoten i april 1828 till generalguver-nör Zakrewskij skrevs av min farfars far Ernst Bernhard v. W, varför jag gärna skulle följa upp ärendet. Med bästa hälsningar, Tom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *