Elintarvikkeiden prosessointi ja ravitsemus

Tässä blogissa Helsingi yliopistossa opiskelevat Elintarvikkeiden prosessointi ja ravitsemus -kurssilaiset kertovat omista projektitöistään. Projektitöissä käsitellään erilaisten prosessointimenetelmien vaikutuksia itse elintarvikkeeseen sekä  erityisesti sen ravitsemukselliseen arvoon.

Aiheina on esimerkiksi: Miten oliiviöljy reagoi paistamiseen? Miten heraproteiinijauheet valmistetaan? Mikä ero on appelsiinin ja appelsiinimehun ravintoarvoissa?

Pysykää kuulolla!

Liisa, kurssin opettaja (2020) ja Maria (kurssin opettaja 2017-2018)

2 vastausta artikkeliin “Elintarvikkeiden prosessointi ja ravitsemus”

  1. Näen, että kookosöljy voisi olla hyvä korvaaja voille. Siinä esiintyy monia hyviä rasvoja, jotka alentavat LDL kolesterolia. Kookosölyä suosittelisin korkeaa kolesterolia oleville.

  2. Kookosrasva on hyvä voin korvaaja. Siinä on hyviä rasvoja, jotka voivat korvata voin. Suosittelen sitä kolesterolia alentaville.

Kommentit on suljettu.