Etusivu

Tervetuloa Hilmaan!

Sukupuolentutkimuksen verkosto Hilma on suomalaisten yliopistojen yhteistyöverkosto, joka toimii sukupuolentutkimuksen tieteenalan  piirissä. Sen tarkoituksena on tarjota verkko-opetusta, feministisen pedagogiikan opintoja sekä kehittää opetus- ja tutkimusyhteistyötä ja parantaa tiedonvälitystä.  Vuosien 2021-24 strategian painopisteinä ovat sukupuolentutkimuksen teoreettisen ja metodologisen opetuksen kehittäminen, tasa-arvo ja yhdenvertaisuus koulutuksessa ja työelämässä sekä jatkuva oppiminen.

Hilma-verkostoa koordinoi Helsingin yliopisto ja sen jäseniä vuonna 2023 ovat Aalto yliopisto,  Itä-Suomen, Jyväskylän, Lapin, Oulun,  Taideyliopisto, Tampereen ja Turun yliopistot sekä Åbo Akademi. Uusille jäsenille, Aallolle ja Taideyliopistolle, lämpimästi tervetuloa!

Syksyn  2023 kurssiohjelmaa laaditaan parhaillaan ja se julkaistaan huhtikuun alussa!  Huomaathan, että on myös jatkuvasti suoritettavia kursseja, joille ei tarvitse erikseen hakea!

Toivotamme kaikille Hilman ystäville  hyvää kevättä! Voit seurata meitä myös Facebookissa!

 

Tutustu Hilman tarjoamaan opetukseen
>> Courses in English
>> Lisää tietoa Hilmasta
>> Hilma Facebookissa
Hilma on nyt myös Twitterissä! https://twitter.com/Hilmaverkosto

>> Tutustu Hilman jäsenyliopistoihin

Video Hilman toiminnasta ja historiasta HY:n tasa-arvotekojen videosarjassa: https://www.helsinki.fi/fi/unitube/video/de946140-6ece-4d9f-b1ea-68de2ac5eb67