Etusivu

Tervetuloa Hilmaan!

Sukupuolentutkimuksen verkosto Hilma on suomalaisten yliopistojen yhteistyöverkosto, joka toimii sukupuolentutkimuksen tieteenalan  piirissä. Sen tarkoituksena on tarjota verkko-opetusta, feministisen pedagogiikan opintoja sekä kehittää opetus- ja tutkimusyhteistyötä ja parantaa tiedonvälitystä.

Hilma-verkostoa koordinoi Helsingin yliopisto ja sen jäseniä vuonna 2024 ovat Aalto yliopisto,  Itä-Suomen, Jyväskylän, Lapin, Oulun,  Taideyliopisto, Tampereen ja Turun yliopistot sekä Åbo Akademi. Vuonna 2024 juhlimme verkoston 20-vuotista olemassaoloa, tervetuloa mukaan tilaisuuksiin eri yliopistoissa!

Vuosien 2021-24 strategian painopisteinä ovat sukupuolentutkimuksen teoreettisen ja metodologisen opetuksen kehittäminen, tasa-arvo ja yhdenvertaisuus koulutuksessa ja työelämässä sekä jatkuva oppiminen. Vuonna 2024 käynnistetään myös vuosien 2025-28 strategian laatiminen.

Syksyn 2024  kurssiohjelmaa laaditaan parhaillaan ja se julkaistaan huhtikuussa! Huomaathan, että  tarjolla on myös jatkuvasti suoritettavia kursseja, joille ei tarvitse erikseen hakea! Tervetuloa opettajaksi, opiskelijaksi tai muuksi yhteistyökumppaniksi!

Toivotamme kaikille Hilman ystäville  hyvää juhlavuotta ja kevättä! Voit seurata meitä myös Facebookissa!

 

Tutustu Hilman tarjoamaan opetukseen
>> Courses in English
>> Lisää tietoa Hilmasta
>> Hilma Facebookissa

>> Tutustu Hilman jäsenyliopistoihin

Video Hilman toiminnasta ja historiasta HY:n tasa-arvotekojen videosarjassa: https://www.helsinki.fi/fi/unitube/video/de946140-6ece-4d9f-b1ea-68de2ac5eb67