Hirvittävä ulkoasu

HY:n blogipalveluita hieman päivitettiin, ja sen mukana katosi vanha ulkoasu. Tämänhetkinen teema on sanalla sanoen kammottava, samoin kuin kaikki muut tarjolla olevat teemat, mutta minulla ei tällä hetkellä ole aikaa viilata sitä. Tärkeämpää kai on, että tekstit saa taas näkyviin.

Jahka saan artikkelin hyvälle mallille, yritän saada tästä blogista taas vähän siedettävämmän näköisen. Pahoittelut!

3 thoughts on “Hirvittävä ulkoasu”

  1. Hehe, makuja on monia :) Pidän kyllä skandinaavisesta vähäeleisyydestä, mutta en ihan näin kliinisestä. Eniten tökkii jotenkin kömpelö fontti, ja mielestäni on epäloogista, että blogin nimi on pienellä ja sivussa. Ehkä joskus kesällä ehdin tehdä asialle muutakin kuin valittaa!

  2. Nimeni on Lynn Sato. Asun USA Florida ja olen onnellinen nainen tänään? ja sanoin itseni että lainanantaja että pelastaa perheeni meidän huono tilanne, viittaan henkilöä, joka etsii lainaa hänelle, hän antoi minulle onnea minulle ja perheelleni, olin tarvitsevat lainan $ 250,000.00 on aloittaa elämäni ympäri koska olen yksinhuoltajaäiti kanssa 3 kids Tarkoitin tätä rehellinen ja Jumalaa pelkäävä nainen laina lainanantaja verkossa, jotka auttavat minua lainan $ 250,000.00 Yhdysvaltain dollari, hän on Jumalan pelkäämään nainen, työskentelee hyvämaineinen laina yhtiön. jos olet tarvitsevat lainaa, olet 100% varma maksaa laina takaisin ota heihin yhteyttä: mrsritaloanhelp@gmail.com ja kerro heille, että rouva Lynn Viittaan niihin

Comments are closed.