Aksentin syksy

Tekstin kirjoitti Suomen kielen ja kultturin opiskelija Jana Ruf.

Aksentin hallitus pyrki tämän vuoden aikana järjestämään jäsenilleen monipuolista ohjelmaa, johon sisältyisi suomalaista kulttuuria ja taidetta. Aloitettiin syyskuussa tutustumalla uusiin jäseniin viettämällä uudessa ylioppilastalossa mukavan illan yhdessä. Pyöräilyretkellä Akseli Gallen-Kallelan museoon ei ollut muita osallistujia kuin Ramona ja minä, minkä takia me päädyimmekin kahdestaan kahvila Regattaan – sekin on olennainen osa suomalaisesta kulttuurista.Suomi-Halloween -leffailtana katsoimme enemmän huvittavan kuin pelottavan ”Rare Exports” -elokuvan. Pikkujouluina nautimme kaikenlaisia herkkuja ja pelasimme Rafaelin tuoman pelin ”Huhupuheita”, jolla opimme sanaston lisäksi myös piirtämään ja tulkitsemaan muiden piirroksia, mikä oli todella hauska. Pikkujoulujen viimehetken tilanmuutoksesta opimme jälleen, että hallituksen jäsenenä pitää olla joustava ja spontaani, koska voi sattua kaikenlaista odottamatonta. Harmittaa kyllä, jos joku jää tulematta paikanmuutoksen takia.

Tämä vuosi meni todella nopeasti ohi. Syksy oli hallituksen jäsenille – niin kuin teillekin varmasti – hyvin kiireinen ja kaikille sopivien päivämäärien löytäminen oli haastavaa. Koen hallituksessa toimimisen kuitenkin hyvin antoisana asiana. Aina voi oppia vielä jotain uutta!

Aksentti kiittää kaikkia tapahtumiin osallistujia lämpimästi ja toivottaa teille oikein hyvää jouluaikaa!

Tarvitaan uusia aktiivisia

Oletko kiinnostunut viettämään aikaa opiskelukavereittesi kanssa ja vaikuttaa samalla yliopiston ainejärjestöjen toimintaan ja opiskelijoiden hyvinvointiin? Olisitko halunnut osallistua Aksentin tapahtumiin ennen, mutta sopiva päivämäärä ei ollut tarjolla tai tapahtumat eivät olleet kiinnostavia? Tule mukaan hallitukseen ja vaikuta itse tapahtumien järjestelyyn!

Etsimme jatkuvasti uusia hallituksen jäseniä. Seuraava mahdollisuus liittyä hallitukseemme on perjantaina, 4.12. klo 16. Pidämme silloin vuosikokouksen Oluthuone Kaislassa (Vilhonkatu 4), jolloin valitaan ensi vuoden hallituksen jäsenet. Tule vain rohkeasti kuuntelemaan, vaikka et olisikaan varma vielä pystytkö sitoutumaan. Kaikki Aksentin toiminnasta kiinnostuneet ovat hyvin tervetulleita tulla keskustelemaan meidän kanssa Aksenttia koskevista asioista. Jo pelkästään kokoukseen osallistumalla voi vaikuttaa, meillä ei pakoteta ketään. Voit myös lähettää meille viestin, jos haluaisit järjestää meidän kanssa tapahtumia, muttet itse pääse perjantaina paikalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *