matikkasynttärit

synttäritJuhlapaikka ennen vieraiden tuloa

Torstaina 22.5. Origossa juhlittiin Christianin ja Alexin tuplasynttäreitä. Synttärisankarit täyttivät pyöreät kymmenen vuotta! Juhlijoita oli yhteensä kymmenen ja synttäreiden pääkielenä toimi ruotsi.

Syntymäpäivien ohjelma sisälsi kampussuunnistusta huippusuositun The Amazing Race of Math -matikkasuunnistuksen merkeissä. Lapset hurmaantuivat jo saadessaan iPadit käyttöönsä, mutta riemu repesi ylimmilleen heidän päästessään kiertämään rasteja.

Eivätkä juhlat olisi tietenkään mitään ilman lahjoja ja herkuttelua. Hauskan mutta rankan suunnistuksen jälkeen olikin vuorossa lahjojen avaamista sekä herkkujen syöntiä.

Syntymäpäivien päätteeksi julistettiin matikkasuunnistuksen voittajat. Kilpailu oli hyvin tasaväkistä – voittajajoukkue sai yhden pisteen enemmän kuin toiseksi tullut joukkue! Voittajat saivat suuret aplodit ja kaikille osallistujille jaettiin diplomit muistoksi suunnistuksen suorittamisesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *