Matikkasynttärit Summamutikassa

Teksti ja kuvat: Emma Karjalainen

Keskiviikkona 15.11 Summamutikkaluokassa riitti vauhdikasta ohjelmaa aamusta iltaan, sillä aamun vierailun lisäksi luokassa juhlistettiin vielä illalla Aatun 11-vuotissynttäreitä. Luokka oli koristeltu värikkäästi ilmapalloin ja pöytäliinoin. Vieraiden saapuessa he pääsivät heti rakentelemaan hyrriä ja muita muodostelmia magneettisista Geomag- paloista.

Juhlatunnelmaa Summamutikka-luokassa.

Juhlien varsinaisena ohjelmana oli Amazing Race of Math, jonka parissa synttärisankari ja vieraat seikkailivat pienissä ryhmissä Exactumin eri kerroksissa etsien matikkapulmia ratkaistavaksi. Aika riitti kaikille ryhmille hyvin ja kaikki ehtivät pureskellä jokaisen rastin pulman.

Magneettisista paloista syntyi hienoja rakennelmia.

Suunnistuksen jälkeen käytiin läpi tehtävien oikeat vastaukset ja siirryttiin juhlapöydän ääreen laulamaan onnittelulaulu. Sitten päästiinkin jo käsiksi tarjoiluihin. Herkuttelun jälkeen ehti vielä hetken rakennella magneettipaloilla ennen Ubongo-kisaa, jossa pahviset palat piti asetella erilaisiin ruudukkoihin mahdollisimman nopeasti. Asettelu oli välillä helppoa ja välillä haastavaa, mutta vaikeimmatkin pelilaudat ratkesivat viimeistään yhteistyöllä.

Kiitokset osallistujille ja mukavaa loppuvuotta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *