Muotoja tutkimassa

Teksti & Kuvat: Veikka Hirvonen

Maanantaina 18.11.2019 Kumpulaan saapui iloinen joukko Päiväkoti Auringonkukan esikoululaisia. Pääsimme heti sukeltamaan muotojen maailmaan ja keskustelimme mitä eri muotoja olikaan olemassa. Matkalla kampukselle oli näkynyt jo tuttuja kuvioita ja luokasta niitä tuntui löytyvän ääretön määrä lisää. Myös kehon avulla sai muodostettua vaikka mitä muotoja. Tämän jälkeen käytiin piirtelemässä taululle erilaisia kuvioita.

Tyhjästä taiottuja kappaleita

Seuraavaa osiota varten jakauduimme pienempiin ryhmiin, joissa jatkettiin erilaisten muotojen tutkimista. Ryhmissä saatiin tehtyä vaikka mitä kuvioita ja lopuksi nähtiin hienoja esityksiä. Seuraavaksi siirryttiin pöytien ääreen rakentelemaan erilaisia muotoja hammastikuilla ja vaahtokarkeilla. Pöydille ilmestyi upeita luomuksia ja uusia ideoita tuli koko ajan. Lopuksi siivottiin ja päästiin syömään eväitä.

Kiitos käynnistä Auringonkukkalaiset!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *