Juhlahumua Origossa

synttärit_26082015

Keskiviikkona 26.8. matikkaluokka Origossa juhlittiin 10-vuotissyntymäpäiviä. Synttärisankarin lisäksi Origoon saapui kuusi kappaletta vieraita sekä tietysti myös sankarin sisaruksia.

Synttäreiden ohjelmaksi valikoitui suosittu Amazing Race of Math -matikkasuunnistus, sillä juhlijoiden tiedettiin olevan hyvin taitavia pulmanratkojia. Suunnistamaan lähdettiin kahden kilpailevan joukkueen voimin.

Suunnistus sisälsi kymmenen erilaista rastia aina mielenkiintoisista salakirjoituksista kinkkisiin pulmatehtäviin. Suunnistusaikaa oli yksi tunti ja juuri ennen ajan loppumista molemmat joukkueet kirmasivat luokkaan kaikki tehtävät ratkaistuina.

Suunnistuksen jälkeen avattiin lahjat ja siirryttiin herkkupöydän ääreen. Pöydät notkuivatkin erilaisia suolaisia ja makeita herkkuja ja löytyipä luokan nurkasta myös jäätelöbaari, josta sai koostaa itselleen mieluisen annoksen.

Herkuttelun jälkeen pelattiin vielä Ubongo-peliä, ja tällä kertaa Ubongo-mestariksi kruunattiin itse synttärisankari. Lopuksi vieraat pääsivät kirjoittamaan synttäriterveisensä Origo-luokan pöytiin.

Lisätietoa Origo-synttäreiden järjestämisestä voit lukea täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *