Avoin symposium uskonnosta, konflikteista ja etiikasta

Uskonto on osatekijänä monissa meneillään olevissa konflikteissa
ympäri maailmaa. Toisille uskonto on rauhantyön väline, toisille peruste väkivaltaan. Keskiviikkona 25. helmikuuta pidettävän Religion, Conflict and Ethics -kurssin avoimen symposiumin esitelmissä tarkastellaan uskonnon ja etiikan suhdetta historiallisissa ja ajankohtaisissa tapauksissa eripuolilta maailmaa.

Symposiumissa esitelmöivät RCD-maisteriohjelman opiskelijat, Religion, Conflict and Ethics -kurssin vetäjät Anna-Liisa Tolonen ja Ville Päivänsalo sekä Dhakan ja Göttingenin yliopistojen tutkija, bangladeshilainen Abu Sayem.

Religion, Conflict and Ethics Open symposiumiin voi osallistua kuka vain. Tarjoiluja varten tilaisuuteen pyydetän ilmoittautumaan Ville Päivänsalolle [ville.paivansalo at helsinki.fi].  Katso  tapahtumapaikka ja tarkempi ohjelma. Tilaisuuden kielenä on englanti.