Nikulan väitös herättänyt keskustelua

Karoliina Nikula
Karoliina Nikula.

TM Karoliina Nikulan syntymäkuurojen lasten sisäkorvaistutekäytänteitä eettisestä näkökulmasta tarkasteleva tutkimus on herättänyt vilkasta keskustelua kuuloalalla ja kuurojen lasten vanhempien parissa jo ennen väitöstilaisuutta. Kuuloavain.fi-sivusto julkaisi aiheesta pidemmän artikkelin 4.11.2015. Sivusto tarjoaa vertaistukea ja tietoa kuulovammaisten lasten vanhemmille.

Nikulan väitöstutkimus “Lapsen hyvää edistämässä. Syntymäkuurojen lasten sisäkorvaistutehoitokäytännön sosiaalieettistä tarkastelua” tarkastetaan lauantaina 21.11.2015 klo 12 alkavassa tilaisuudessa Helsingin yliopiston päärakennuksen salissa 5. Katso lisätietoja yleisölle avoimesta tapahtumasta: https://blogs.helsinki.fi/socialethics/events/karoliina-nikulan-vaitos-21-11/.