Iltamissa 12.11. aiheena lobbauksen etiikka

Lobbaus, edunvalvonta, vaikuttajaviestintä – rakkaalla lapsella on monta nimeä. Mitä lobbarit oikein tekevät ja mitä lobbauksessa tapahtuu? Voiko lobbausta tarkastella etiikan välinein? Kuka lobbauksessa asettaa toimijuuden ehdot – lobbari, asiakas, poliitikko vai ihan joku muu?

Näitä kysymyksiä pohdiskellaan juuri aiheesta gradunsa palauttaneen Eero Rämön johdolla sosiaalietiikan iltamissa torstaina 12.11.2015 klo 16.15-18 teologisen tiedekunnan salissa 531. Tervetuloa keskustelemaan!

Iltamat tarjoavat sosiaalietiikan piirissä toimiville ihmisille eli opettajille, opiskelijoille, tutkijoille ja asiantuntijoille vapaamuotoisen tapaamis- ja keskustelutilan. Iltamissa on mehu- ja viinitarjoilu.

[Kuva: Angelina Litvin, https://unsplash.com/photos/xTJ4ZtPD__8 ]

Author: Deleted User

Special user account.