Ladattavat ohjelmat

Office-ohjelmien ilmainen asennus omille laitteille

Helsingin yliopiston opiskelijana ja Office 365 -käyttäjänä (lisää O365:stä seuraavassa luvussa!) sinulla on mahdollisuus asentaa ja käyttää kaikkia Office ProPlus -paketin toimisto-ohjelmia ilmaiseksi omalla tietokoneellasi ja muilla laitteillasi opiskelujesi keston ajan. Pakettiin sisältyvät tekstinkäsittelyohjelma Word, taulukkolaskentaohjelma Excel, esitysohjelma PowerPoint, sähköpostiohjelma Outlook ja muistio-ohjelma OneNote.

Pääset asentamaan ohjelmat OWA:n kautta klikkaamalla vasemman ylälaidan Office 365 -tekstipainiketta (ks. kuva alla). Klikkaa Install now asentaaksesi ohjelmat pöytäkoneellesi tai kannettavallesi. Jos olet asentamassa pakettia mobiililaitteelle, valitse Get Office on your devices.

owa_install_owndevice

Tarkempia ohjeita Officen asennukseen omille laitteillesi löydät Helpdesk-sivustolta.

Tämän materiaalin ensimmäisestä luvusta löydät lisää tietoa ja demovideoita ohjelmien poistamisesta ja asentamisesta.